Magasinet M!

6 geniale gadgets til stranden

At ligge på stranden er cirka lige så sjovt som at gnubbe sand mellem balderne. Men med de rigtige gadgets bliver det meget bedre.

6 geniale gadgets til stranden
Læne-Yachten

Navn: Intex Floating Lounge

Pris: 250 kroner

Hvorfor ligge på et sandfyldt håndklæde på 40 x 80 cm., når du kan flyde i en stol godt hævet over verdens mest irriterende underlag. Og hvis du bliver træt af sidde på stranden, kan du kaste stolen i de blå bølger og nyde udsigten fra vandsiden.

Køb den her

ANNONCE
6 geniale gadgets til stranden
Sol-Grillen

Navn: GoSun Stove

Pris: 1.775 kr.

Du behøver aldrig mere slæbe hverken en tung støbejernsgrill, flere kilo kul og en liter tændvæske med, når du skal på stranden. GoSun hentede 3,5 millioner kroner på under to månedes på Kickstarter, og det forstår man godt. Ved hjælp af intet andet end sollys kan du lave mad på stranden i løbet af kun 20 minutter. Også selv om lyset er skjult bag et tæt skylag. Genialt.

Køb den her 

ANNONCE
6 geniale gadgets til stranden
Creme-Pungen

Navn: TanSafe

Pris: 79 kr.

Tyveknægte har aldrig været de hurtigste sandorme på stranden, men hvis du lader mobilen, nøglerne og pengene ligge frit fremme, skal de nok finde dem alligevel. Hvis du derimod smider dem i din falske solcreme-pung, kan du være næsten sikker på, at de ikke gennemskuer det.

Køb den her

ANNONCE
6 geniale gadgets til stranden
Køle-Blender-Musikafspilleren

Navn: The Coolest

Pris: Ukendt

The Coolest rammer først butikkerne til juli, men der er helt sikkert noget at glæde sig til. Køleboksen kan nemlig meget andet end det oplagte. På låget kan du placere den medfølgende blender, foran kan du sætte din smartphone til at smide musik ud gennem højttalerne og så er der selvfølgelig også indbygget øloplukker, USB-oplader og lys i låget.

Køb den her

ANNONCE
6 geniale gadgets til stranden
Undervands-kamera

Navn: Watershot Pro Line Kit  

Pris: 1.250 kr.

Hvis du brænder efter at lave videoer af smukke koralrev, farverige fisk eller bare lidt kedeligt tang og din kærestes ben ved din lokale strand, skal du have fat i denne geniale anordning. Du smider bare din telefon i Watershot-kittet, tager snorkelen over nakken og skyde løs. Der følger to forskellige linser med - og den fås også til iPhone 5/5s. 

Køb det her

ANNONCE
6 geniale gadgets til stranden
Kongen af stranden

Navn: Der Ziesel

Pris: 157.000 kr.

Der Ziesel er det fedeste navn til et køretøj siden The Hummer. Og så er det også klart den fedeste måde at komme rundt på stranden på, hvis du ligger inde med 150.000 kroner, som du ikke lige ved, hvad du skal gøre med. Der er ingen tvivl om, at du vil tiltrække mange lange blikke fra tøserne, hvis du kommer rullende på larvefødder i din kongestol.

Køb den her

ANNONCE
Del

Seneste nyt