Magasinet M!

6 grunde til at dyrke endnu mere sex

Her er 6 argumenter, der især er brugbare, når du skal forklare kæresten, at regelmæssigt er mere end hver onsdag...6 grunde til at dyrke endnu mere sex

Vi ved I er helt pjattede med at få gode argumenter til hvorfor man bør dyrke mere sex, og derfor får i en ny sending, som højst sandsynligt kan overbevise damen derhjemme, hvis dine egne moves ikke er nok.. 

1: Kom over depressionen
Regelmæssig sex gør mennesket gladere! Det er et faktum at sex-afholdenhed (red. skræmmende ord, ikke?) kan medføre nervøsitet, ensomhed, paranoia og depression. I tilfælde af en mindre depression kan et enkelt engangsknald faktisk hjælpe dig enormt, frigivelsen af endorfiner i kroppen er nemlig som penicillin mod dårligt humør.

2: Det er lige så godt som en skønhedsbehandling
Sex kan være en mindre skønhedsbehandling - for kvinder. Nej, vi mener det ikke på en sjofel og lummer måde, men faktisk fordobles østrogen niveauet ved en kvinde, under samleje. Det medfører blandt andet at hendes hår bliver mere glansfuldt og at huden bliver blødere - Hvad kan I nu, L'Oréal?

via GIPHY

ANNONCE

3: Se yngre ud end du er
En engelsk undersøgelseudført af Dr. David Weeks fra Royal Edingburgh Hospital, viser at folk der regelmæssigt dyrker sex, ser op til 7 år yngre ud end deres reelle alder. Det manifesterer sig især ved 40-50 års alderen, hvor mange kæmper med alderstegn, fang det i opløbet og dyrk god sex!
Undersøgelsen viste også at det ikke var kvantiteten alene, men også kvaliteten.

4 Få en pænere hud
Sex renser huden! Jep, den mængde sved man afgiver ved sex er med til at rense hudens porer, hvilket gør den pænere samtidig med at det nedsætter risikoen for at udvikle en lang række af hudlidelser, som eksem og lignende.

via GIPHY

ANNONCE

5: Bliv stærkere i mellemgulvet
Sex styrker musklerne, det er vi alle klar over. Meen, det styrker altså især musklerne i mellemgulvet, og det betyder at hvis man dyrker sex regelmæssigt, vil man rent fysisk blive bedre til at styre disse muskler, der igen gør de implicerede til bedre elskere...

6: Knald dig fra sygdomme
Regelmæssig sex nedsætter risikoen for at kvinden bliver ramt af alzheimers senere på livet. Hormonerne der bliver frigivet er gode for hjertet på den korte bane, og i det lange løb modvirker det altså risikoen for at blive ramt af både knogleskørhed og Alzheimers.

via GIPHY

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt