Magasinet M!

6 kommende spil, vi glæder os til i 2018

Piratkrig, fanatastiske dommedagskulter i USA og zombier!

6 kommende spil, vi glæder os til i 2018

Vi er så småt ved at vende os til at skrive 2018 (who are we kidding, vi kommer til at rette så mange syvtaller indtil midt-august?).

- så nu er det på tide at kigge på, hvad vi kan glæde os til på spilfronten. Vi har fundet en håndfuld håbefulde kreationer, som vi spår, vil komme til at sluge en del, hvis ikke for meget, af din tid i 2018.

Far Cry 5

Endelig er der nyt på Farcry-fronten, som vender tilbage til nutiden - bevares, Primal var ganske underholdende og tidsslugende, men nu trænger vi også til lidt skydevåben igen. Og hvilken bedre location end Hope Country, Montana i USA? Hvor man i tidligere spil har haft nogle ret eksotiske locations, går man i femmeren all-in på Amerika. Her handler det om, hvordan en dommedagskult har den lille by i et jerngreb - og det selvfølgelig er op til dig at banke noget fornuft ind i fanatikerne.

Release: 27. marts 2018

Konsol: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows

ANNONCE

Days Gone

Vi er så småt kommet på den anden side af den landsdækkende fascination af zombiegenren, som efterhånden var ved at mætte markedet - og nu har vi fået pusten og er klar til at dykke ned i den igen! I denne omgang i form af spillet Days Gone, hvor man følger lone wolf Deacon St. John, som forsøger at overleve i et zombie-landskab to år efter epidemiens udbrud. Spillet har en fed day/night-effekt, hvor udfordringerne og sværhedsgraden ændres på visse punkter mellem dag og nat - og så er horderne af zombier overvældende, stressende og ikke mindst fucking uforudsigelige. What's not to like?

Release: TBD 2018

Konsol: Playstation 4

ANNONCE

Red Dead Redemption 2

Her har vi fingrene i en efterfølger, jeg har glædet mig mest til i hele mit gaming-liv - etteren blev spillet til ukendelighed og efter flere måneders intensiv afstandtagen fra 'udenfor lejligheden', nåede jeg på 100 %. Mens fruen himler med øjnene, klapper jeg i mine små hænder over, at man nu igen kan være en outlaw ridende på en hest i et fantastisk velskabt univers. Man agerer Arthur Morgan fra Van Der Linde-banden, som skal manøvrere sig igennem det famøse western-univers. Spillet er en prequel til 2010-spillet, så mon ikke vi får John Marston at se igen?

Release: TBD 2018

Konsol: PlayStation 4, Xbox One

ANNONCE

Skull & Bones

Hvis du skulle have lidt kendskab til nyere Assassin's Creed-spil, så har scenerne på åbent vand været det element i spillet, man kunne bruge flere timer på - hvis ikke man blev blokeret af en fight, som isolerede open-world-konceptet til et lille område. Det har udviklerne af dette spil måske taget til sig i forhold til, at stort set hele spillet fokuserer på et open-world-univers på åbent hav - i en intens krig om pirat-herredømmet over de syv have. Holy fuck, det lyder awesome! Lidt som Pirates of the Caribbean, bare uden alt svanseriet.

Release: Efteråret 2018

Konsol: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows

ANNONCE

Spider-Man

Normalt kan spil som disse godt være en faldgrube, da udviklere måske bruger filmuniversets popularitet omkring en karakter til at tjene penge - og spillerne sidder tilbage med en røvssyg, triviel oplevelse på skærmen. Men der er noget over dette spil, som gør, at vi spår en fin balance mellem action og family-friendly-hygge. Konceptet baseres på, at Spider-Man har været byens helt i otte år, som den gennemtæskede oprindelseshistorie får ikke meget plads i historien heldigvis. Den minder lidt om en mere farverig og akrobatisk udgave af Arkham-franchisen - vi krydser fingre!

Release: TBD 2018

Konsol: Playstation 4

ANNONCE

The Last of Us Part II

Naughty Dog er igen klar med deres fænomenale zombie-univers, hvor man ikke fik et nervepirrende gameplay og interessante karakterer, men også et helt igennem fantastisk univers af ødelagte bydele og vanvittige zombie-kreationer. Etteren er nok på min top-10 over nogle af de bedste spil lavet til nyere konsoller, og skoene er derfor store at udfylde - men hey, se hvordan det gik med Uncharted 4. Vi er positive!

Release: TBD 2018

Konsol: Playstation 4

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE