Magasinet M!

6 open world-spil vi glæder os sindssygt meget til i 2017

2017 bliver et genialt spil-år. Vi har kigget nærmere på de open world-spil, som du bliver nødt til at eje.

6 open world-spil vi glæder os sindssygt meget til i 2017

Red Dead Redemption 2

Udviklere: Rockstar Games

Udgiver: Take-Two Interactive

Platform: PS4 og XB1

Udgivelsesdato: Efteråret 2017

Indtil videre har vi ikke meget officiel information om Red Dead Redemption 2, andet end at Rockstar Games arbejder som gale på det, der forhåbentligt bliver 2017s allerbedste spil.

Da første udgivelse af Red Dead Redemption kom på gaden blev det hyldet af alt og alle for sit gameplay, der mest af alt mindede om Grand Theft Auto i det vilde vesten. Og hånden på hjerten: hvornår har det sidste været så fandens fedt bare at cruise rundt på sin hingst og samle blomster? Som sagt har Rockstar Games ikke lukket mange informationer ud om det kommende spil, men vi håber dog, at de vil lade PC-gamere få chance for at stifte bekendteskab med western-universet. For hey, hvem vil ikke gerne være cowboy?

ANNONCE

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Udviklere: Ubisoft Paris

Udgiver: Ubisoft

Platform: PC, PS4 og XB1

Udgivelsesdato: 7 marts 2017

Tom Clancy's Ghots Recon Wildlands bliver den tiende udgivelse i Tom Clancy-franchiset. I denne omgang befinder vi os i Bolivia, hvor der skal prøves kræfter med de største narkokarteller.

I bedste amerikanerstil er du en del af en "special operations"-enhed kaldet "The Ghosts". Sammen med dine hårdkogte soldaterkammerater bliver du kastet ind i løvens hule for at tilintetgøre narkokartellerne.

Traileren ser utroligt spændende ud, og det lader til, at du selv kan styre, hvilken måde du vil håndtere missionerne på. Angriber du fra afstand med "Long range option"? Sniger du dig ind på byttet med "stealth option"? Eller vælger du at skabe ren kaos med "ambush option"? Valget er dit fra starten af marts.

ANNONCE

Horizon Zero Dawn

Udviklere: Guerilla Games

Udgiver: Sony Interactive Entertainment

Platform: PS4

Udgivelsesdato: 28 februar 2017

Horizon Zero Dawn bliver Guerilla Games første udgivelse siden 2004, hvor de bragte Killzone på banen. Killzone var ikke alles favorit, så vi krydser fingre for, at de 13 år kommer med masser af god erfaring.

Horizon foregår 1000 år ude i fremtiden, hvor menneskeheden har fejlet. Nu er der kun små stammer tilbage, som kæmper med mekaniske rovdyr i den åbne verden. Du spiller som den kvindelige jæger Aloy, hvis opgave er at udforske den store verden. Undervejs vil du kæmpe mod væsenerne, mødes med andre stammer og potentielt lære, hvorfor menneskeheden fejlede i første omgang. 

ANNONCE

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Udviklere: Nintendo EPD

Udgiver: Nintendo

Platform: Wii U, Nintendo Switch

Udgivelsesdato: 2017

Breath of the Wild er den nittende udgave i det legendariske Zelda-franchise, og denne gang befinder du dig i en stor åben verden, hvor du kan gennemføre de forskellige "dungeons" i vilkårlig rækkefølge.

Du spiller selvfølgelig som Link, der lige er vågnet efter en god nattesøvn på lige knap 100 år. En stemme fortæller dig, at du skal nå det forladte kongerige, Hyrule, inden den onde hersker, Calamity Ganon, ødelægger verdenen.

Link vender tilbage i forbedret grafik, men med det samme fantastiske eventyr som vi husker fra Gameboyen og 64'eren. 

ANNONCE

Mass Effect: Andromeda

Udviklere: BioWare

Udgiver: Electronic Arts

Platform: PC, PS4, XB1

Udgivelsedato: Q2 2017

Den næste udgave af Mass Effect lander i andet kvartal af 2017 i butikkerne landet over. Det, vi indtil videre ved, er, at Andromeda vil finde sted adskillige hundrede år efter Mass Effect 3.

Du spiller en rolle som "Pathfinder" i N7 Special Forces, hvor din opgave er at finde nye planeter, som mennesket kan overtage. Med masser af action og mystik lægger traileren op til et spil, hvor tempoet er skyhøjt. Er science-fiction-genren noget for dig, skal du glæde dig til Mass Effect: Andromeda.

ANNONCE

Days Gone

Udviklere: SIE Bend Studio

Udgiver: Sony Interactive Entertainment

Platform: PS4

Udgivelsesdato: 28 juli 2017

Sidst vi hørte fra SIE Bend Studio var i 1999, da Syphon Filter kom på gaden. Nu sker der så noget igen, når Days Gone rammer butikkerne i juli 2017.

Du spiller som dusørjægeren Deacon St. John, der er fanget i en åben og virusramt verden. Virusramt betyder selvfølgelig i vores dage, at jorden er overtaget af zombier, og hver dag er en kamp for overlevelse.

Grafikken og gamplayet ser utroligt lovende ud, og vi kan slet ikke vente til udgivelsesdatoen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt