Magasinet M!

6 sager, vi ønsker os

Jow tak, kom bare med det her gejlede grej. Vi fortjener det.

6 sager, vi ønsker os
NIKE POWER LACES

Du kan måske huske Marty McFlys Nike-sneakers fra Tilbage til fremtiden II, og du kan måske også huske, at Nike lavede et lignende par i 2011, der dog manglede den vigtigste feature - de geniale Power Laces. Men nu har en designer hos Nike altså afsløret, at de retter den fejl til næste år, når de præsenterer et par sneakers med den komplette pakke. Det bliver genialt. Desuden spiller det også meget godt sammen med, at Marty McFly i filmen rent faktisk befinder sig i 2015, så det er optimal timing fra Nikes side, men det er knapt så optimalt, at de højest sandsynligt kommer til at koste en mindre formue.

 

ANNONCE
6 sager, vi ønsker os
SKYBELL

Med SkyBell kan du tjekke, hvem der ringer på døren uden at forlade sofaen. Den smarte dørklokke er koblet på det trådløse netværk, og så sørger det indbyggede kamera for at sende billeder direkte til din iOS- eller Android-enhed, så du kan gemme dig for svigermor og hoppe op fra sofaen, hvis det er Carlsberg, der vil levere et års forbrug af øl. Tænk på det som en ekstra vagtpost til dit slot. Der er desuden en mikrofon og højtaler i SkyBell, hvis du vil stille dine besøgende et par kontrolspørgsmål, før du lukker dem ind, og det hele virker ved hjælp af din mobil, så du for eksempel også kan holde øje med hoveddøren, når du er på ferie

PRIS: 1.200 kr.

 

ANNONCE
6 sager, vi ønsker os
REBELLION T-1000 GOTHAM

Vi forsøger stadig at regne ud, hvordan Rebellion T-1000 Gotham kan koste 900 tusser, når det egentlig kun kan informere dig om tiden, men psykopat-prisskiltet er måske også med til at gøre uret endnu sejere. Okay, der er selvfølgelig navnet med en blanding af T-1000 fra Terminator 2 og Gotham fra Batman-universet, og så er der det badass design, der minder om en tank til armen, hvor urkassen er lavet af titanium, mens der er god udsigt til det indre mekaniske urværk. Jaja, mindre kan også gøre det, men hvis du er så heldig at få labberne i et af de 25 eksemplarer af uret, har du nået toppen af bærbar-arrogance.

PRIS: 894.000 kr.

 

ANNONCE
6 sager, vi ønsker os
TRIBORD EASYBREATH

Med den avancerede snorkel kan du give den gas i vandet uden at svømme rundt med alt for meget kluntet udstyr. Tribord Easybreath er nemlig udformet som en maske, der dækker hele dit fjæs, så du kan trække vejret, præcis som du plejer, og topstykket er udstyret med en ventil til automatisk at lukke luft ind, når du er over vandoverfladen og holde tæt, når du bevæger dig ned i dybet. Det er ret godt smidt sammen. Du får desuden fuldt udsyn gennem panoramaglasset på 180 grader, der er designet til ikke at dugge, så du kan være sikker på at få det hele med.

PRIS: 298 kr.

 

ANNONCE
6 sager, vi ønsker os
SCANDYNA MINIPOD BLUETOOTH

Danmark er muligvis et lille land, men når det handler om lyd, er vi nogle af de største i verden, og Scandyna MiniPod Bluetooth har styr på både tonerne og designet, så du får lækkerier til ørerne og øjnene. En højtaler behøver jo ikke være tudegrim for at spille smukt. Scandyna MiniPod kender du måske i forvejen, men nu er der kommet Bluetooth i højtaleren, der skærer ledningerne ned til et minimum, og du får desuden 2 x 50 Watt at lege rundt med, der måske ikke er nok til at vælte en fest med bas, men burde være en god wingman til fladskærmen. Prisen er forresten for to højtalere, og de fåes i farverne sort, hvid, rød og grafit.

PRIS: 4.999 kr.

 

 

ANNONCE
6 sager, vi ønsker os
DTV SHREDDER

Hvad helvede er nu det? Jo, en DTV Shredder er det vildeste redskab til offroad-lir, for køretøjet er i bund og grund en Segway med larvefødder. Den onde maskine blev udviklet helt tilbage i 2006, og vi har set flere billeder af prototyper, men nu kan du altså endelig købe én og få den leveret til Danmark, så du kan fyre de 13 hestekræfter op på topfarten på 50 km/t. Det skal nok få folkene i skoven eller på stranden til at flytte sig. DTV Shredder er desuden lavet af let aluminium, så den kun vejer 75 kilo, og håndtaget kan foldes sammen, så du rimeligt nemt kan transportere den på en trailer.

PRIS: 38.960 kr.

Fandt du noget til din ønskeseddel? Ellers kan du tjekke Mandesager.dk efter endnu flere genialiteter.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE