Magasinet M!

6 seje mountainbike-monstre

Hold godt fast, for her er 6 cykler med ild i røven, der tæsker dig gennem selv det vildeste terræn.

6 seje mountainbike-monstre
  CATERHAM CARBON E-BIKE

Vi starter med en tohjulet, der er kraftigt inspireret af Caterhams Formel 1-racer, og Caterham Carbon E-Bike leverer ren blær som et aerodynamisk og anderledes stel af kulfiber, kraftig el-motor, enorme dæk med lige så enorme skivebremsere og et display på styret til at holde dig informeret om fart, tilbagelagt distance og batteritid. Sadlen ser måske ikke super behagelig ud, men det er til at leve med, når selve cyklen er udstyret med sådan nogle specs.

ANNONCE
6 seje mountainbike-monstre
  RUNGU JUGGERNAUT

Jeps, Rungu Juggernaut er en kradsbørstig trehjulet cykel, og de to forgafler er selvfølgelig monteret med dobbelte skivebremsere, mens du får hydrauliske bremser på det enlige bagerste dæk, så du også kan få dyret til at stoppe. Ellers er der ikke meget sjov i de kæmpe hjul. Der er desuden mulighed for at tilføre et elektrisk kit for at give lidt ekstra træk, hvilket nok er tiltrængt, for der skal sgu trampes hård for at få sådan en cykel til at flytte sig.

ANNONCE
6 seje mountainbike-monstre
  M55 BIKE TERMINUS

Det her moderne mesterværk af titanium, aluminium og kulfiber har et indbyggedt batteri på 1.320 Wh, der kan sende dig op på 80 km/t, mens M55 Bike Terminus desuden er udstyret med hydrauliske Hope Tech V2 EVO skivebremsere, som næsten er lige så gode til at tage farten af som at køre ind i en mur - men mere behagelig. Så glemmer vi lige, at du kan få en pænt anstændig bil for de 200.000 kr. prisskiltet lyder på.

ANNONCE
6 seje mountainbike-monstre
  QOROS EBIQE

I fremtiden kommer der flyvende biler og sikkert også cykler, og transportmidlerne er allerede begyndt at blive udstyret med rimeligt liret teknologi. Se bare på Qoros eBIQUE. Cyklen er udstyret med en elektrisk motor til at fyre den op på 65 km/t, mens strømmen også bliver brugt til at drive en 5 tommer touchskærm med indbygget internet og en fingeraftrykslæser til at supplere sikkerheden. Jeps, det er en smart cykel.

ANNONCE
6 seje mountainbike-monstre
  HANEBRINK BEARCAT

Hanebrink Bearcat er pumpet som bare pokker, så du får et par enorme dæk på 50 cm. i diameter og 20 cm. i bredden, en elektrisk motor til at banke den op på lidt over 30 km/t og hydrauliske skivebremser til at stoppe lortet. Ja, det er faktisk cyklernes svar på en monstertruck. Derfor er det også rimeligt nødvendigt med assistance fra el-motoren, når du løber tør for pedal-kraft, og du fyrer op for gassen ved at dreje på håndtaget - præcis som på en motorcykel.

ANNONCE
6 seje mountainbike-monstre
  HAIBIKE XDURO NDURO PRO

Vi slutter med en elcykel, der egentlig ligner en ganske almindelig mountainbike. Men Haibike Xduro Nduro Pro giver et ekstra skud energi takket være et Bosch Drive System med 400 Wh, der giver en gratis fart på lidt over 30 km/t med en rækkevidde på 50 kilometer, der burde være nok til en god portion sjov, før du skal finde en stikkontakt.

Det var alt for denne gang, men du kan cykle ind på Mandesager.dk, hvis du er på farten efter endnu mere sejt grej.

ANNONCE
Del

Seneste nyt