Magasinet M!

6 sex-facts, du ikke vidste om piger

Vi finder hele tiden ud af nye ting om kvinderne, og her er 6 af vores seneste opdagelser.6 sex-facts, du ikke vidste om piger
Kvinder har oftere sex end mænd

Ifølge det amerikanske blad Men's Fitness har kvinder sex 17% oftere end mænd. Og her gik du og troede, at du var uforholdsmæssigt tit liderlig.

Se flere sex-facts om pigerne ved at klikke dig videre i galleriet.

6 sex-facts, du ikke vidste om piger
Kvinder kan blive gravide op til 8 dage efter sex

Jeps, det er biologien, der fucker med din hjerne. Så selvom du ikke har hørt noget efter en uge, betyder det ikke, at du er reddet. Det er først efter ottende dag, du kan ånde lettet ud.

På billedet ser du iøvrigt Octomon, der i 2009 fødte ottelinger. Det giver alligevel lidt problemer, når ungerne skal med på tur.

ANNONCE
6 sex-facts, du ikke vidste om piger
Kvinders kønsdele er ikke ens

Ligesom snefnug er to kvinders kønsdele ikke ens. Det er individuelt, hvordan de mange nervebaner er fordelt, så du kan altså ikke bare køre den samme rutine og give din nye kæreste samme tur som din eks. Eller det kan du godt, men resultatet er nok ikke det samme.

ANNONCE
6 sex-facts, du ikke vidste om piger
Det tager 12 minutter, før de kommer

Stod det til dig, behøvede et knald ikke at vare mere end tre minutter. Men du skal jo have damen med, og det kræver gerne både forspil og oralsex at bringe hende up to speed. Den lange opvarmningstid er dog ikke en kritik af dine evner, siger videnskaben. Når kvinder onanerer alene, tager det nemlig ifølge tidsskriftet Journal of Sexual Medicine i gennemsnit 12 minutter at nå klimaks. Det er ret lang tid.

ANNONCE
6 sex-facts, du ikke vidste om piger
Stærk skede

Russiske Tatyana Kozhevnikova kan løfte 14 kg. med sine skedemuskler. Så ved du det. Der er mange kræfter på spil dernede.

6 sex-facts, du ikke vidste om piger
65.000 par knalder lige nu

Jeps, på verdensplan er 65.000 par i gang med at knalde, mens du læser denne sætning. Hvis vi sætter hovedregningen i spil, giver det teoretisk 32.500 kvinder. Det er meget sex.

ANNONCE
Del

Seneste nyt