Magasinet M!

6 telte, der gør dig til kongen af festivalen

Øl, musik og et godt sted at sove. Så er du overlegent kørende, og her er 6 slotte til en sublim sommer.

6 telte, der gør dig til kongen af festivalen
CABELA ULTIMATE ALAKNAK TENT

Der er slet ingen grund til at gnubbe albuer med kammeraterne, når I er på tur, for med Cabela Ultimate Alaknak Tent får I et kæmpe telt på 8 x 4 meter, der får et tomandstelt til at ligne en skotøjsæske. Det er ret stort. Teltet har plads til 11 sovende gæster, mens du kan lire det med ekstraudstyr som et træfyr - hvis I skal have lidt ekstra hjælp til at holde varmen. Sejt.

ANNONCE
6 telte, der gør dig til kongen af festivalen
VOLKSWAGEN CAMPINGTELT

Du kan sove i dit eget Folkevognsrugbrød, og Volkswagen Campingteltet er lavet i størrelsesforholdet 1:1 og officielt godkendt af VW. Der er plads til 4 sovende personer indenfor, der kan boltre sig på den næsten 2 gange 4 meter store plads, som selvfølgelig er beskyttet mod regn og udstyret med stormbaduner, så hele lortet ikke blæser væk i vinden.

ANNONCE
6 telte, der gør dig til kongen af festivalen
LOTUS BELLE TENT

Her får du hele fem meter i diameteren, mens der er tre meter op til teltdugens loft, og pladsen i Lotus Belle Tent bliver virkelig udnyttet takket være de meget stejle vægge. Med en totalvægt på hele 67 kg. bliver det svært at slæbe med til Roskilde eller ud i skoven, men når først du får opstillet herligheden, er det luksus resten af vejen. Lige indtil det skal ned igen, selvfølgelig.

ANNONCE
6 telte, der gør dig til kongen af festivalen
KAMP-RITE OVERSIZE TENT COT

Det her er jo næsten bedre end sengen derhjemme. Okay, måske ikke helt på højde med din egen seng, men Kamp-Rite Oversize Tent Cot giver i hvert fald en hævet hytte, der holder dig væk fra kryb, kravl og kulde på landjorden, mens du samtidig kan pakke hele herligheden sammen til en kompakt og transportabel sag på 17 kg. til at slæbe med rundt. Det burde give en optimal nattesøvn, så du er klar til at være ekstra vild om dagen.

ANNONCE
6 telte, der gør dig til kongen af festivalen
LONDON UNDERGROUND TUBE TENT

Der er plads til 16 sovende mennesker eller 72 heftigt sammenpressede stående gæster i London Underground Tube Tent, men så bliver der nok ikke areal tilovers til et dansegulv i det 2,5 x 15,5 meter store telt. Ja, det er stort, og det er prisskiltet også. Til gengæld får du et unikt udseende, der er udført som togene fra londons undergrund, og teltet er desuden vandtæt og udstyret med 7 separate indre rum, hvis du vil dele festen op i mindre afdelinger.

ANNONCE
6 telte, der gør dig til kongen af festivalen
SWAGS FOR HOMELESS BACKPACK BED

Okay, mindre kan også gøre det, og så er Swags For Homeless Backpack Bed rimeligt praktisk. Teltet er selvfølgelig vandtæt og brandsikkert, og der er plads til en enkelt person, der både får indbygget liggeunderlag og myggenet, mens hele herligheden er lige til at folde sammen til en rygsæk og smide over skulderen, når du er færdig med at bruge det. Nice.

Så har vi ikke mere lige her, men smut forbi Mandesager.dk, hvis du leder efter flere seje sager.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce