Magasinet M!

6 topløse øjeblikke på film, vi aldrig bliver trætte af

Ikoniske film krydret med bryster!



Det er de færreste, der ikke lige trækker lidt på smilebåndet, når der kommer en lille nøgenscener hen over sendefladen i en film eller serie. Det kan både være en vigtig del i historiefortællingen eller bare lidt krymmel på toppen i en i forvejen halvsløj film.

Men der er nogle scener, vi alle husker lidt bedre end andre - hvad enten vi snakker Sharon Stone i Basic Instinct eller Lauren Cohans topløse distraktion i Van Wilder 2.

Vi har fundet seks af de mest ikoniske topløse scener i film, som vi bare ikke kan lade være med at pause eller spole tilbage til!

ANNONCE
5 geniale bryst-øjeblikke på film

Fast Times at Ridgemont High (1982)

Teenage-fantasier, hormoner og coming-of-age-øjeblikke udæsker denne fantastiske drømmescene, hvor hovedpersonens crush, Phoebe Cates, kommer langsomt op af af en pool og knapper sin bikini op for øjnene af os!

Bossen og Bumsen (1983)

Jamie Lee Curtis som den lokale prostituerede med et hjerte af guld - og en topløs spejlscene, som for alvor ændrede hendes karriere!

Boogie Nights (1997)

Sexhistorien delvist baseret på ‘myten’ om peniskongen John Holmes sparer ikke på nøgenhed - men Heather Graham aka. Rollergirl formår at stjæle al opmærksomheden i en scene, hvor hun på få sekunder får hevet hele sin kjole af og fremvist sig selv i ren og skær nøgenhed inden en hurtig omgang sex

Wild Things (1998)

Wild Things handler - som navnet antyder - om vilde ting. Og især i soveværelset! Men hvis der er noget der fanger blikket, så må det være topløse Denise Richards, som lige får hældt en flaske rødvin over et par velformede bryster!

American Pie (1999)

Den ultimative coming-of-age-film, hvor Jim, den lille bandit, optager udvekslingsstudenten Nadia tage sit tøj af og masturbere på hans værelse.

The Wolf of Wall Street (2013)

Margot Robbie på et springbræt til sin nuværende stjernestatus, splitterravende nøgen i døråbningen ind til DiCaprios værelse? Jep, den blev ret hurtigt brændt fast på nethinden!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce