Magasinet M!

7 grunde til at alle piger bør have analsex

Der er ingen grund til ikke at gøre det, mener denne kvindelige Vice-blogger.

"Røv-sex styrer." Sådan siger den kvindelige blogger Kara Crabb i et indlæg på Vice fra 2012. Hun går til angreb på en anden blogger - også på Vice - som ikke kan forstå, hvorfor nogen overhovedet vil udsætte sig selv for sex i nummer to. Men det kalder Crabb for "en omgang lort at fyre af (høhø)." På de kommende sider kan du læse Vice-bloggerens syve grunde, der taler for, at piger altså bare bør slå sig løs, når det kommer til analsex.

LÆS OGSÅ: 10 tips til analsex

ANNONCE

Tænk med røven

Analsex er selvfølgelig lidt forkert. Men det er derfor, det styrer. For os piger betyder analsex i sagens natur "nej". Det er den første ting, vi overhovedet lærte: "Min røv skider ting ud, så det er virkelig ikke meningen, jeg skal putte ting i den." Men det er bare det, der gør det spændende; at være ulydig mod din fundamentale fysiologi. Den eneste, du gør oprør imod er dig selv, så du har ikke noget at miste.

ANNONCE

Du bliver nødt til at ville det

Analsex skal ikke bare været et lille sjovt eksperiment for at spice dit forhold op. Eller det er sikkert fint nok, men da er det, tanker som "det her er lidt ubehageligt" eller "wow, jeg håber ikke, jeg får en urinsvejsinfektion" kommer op. Og det er ikke rigtigt i analsexens ånd. Lysten til det bliver nødt til at komme indefra, og det er noget, der bør udtrykkes gennem kropssprog - ikke gennem et kompromis som "Ok, skat, du får, hvad du vil have, så længe du lover at komme til min kusines bryllup". Jeg tror på, at der er tid og plads til analsex i alle forhold, og du vil vide, hvornår den tid er kommet.

ANNONCE

En revne i røven er med til at skabe karakter

Jo, jeg har blødt fra min røv i ugevis på et tidspunkt (ikke konstant, det ville være sindssygt), og lad mig fortælle dig en ting: Jeg ville ikke bytte det for noget i verden. Faktisk er jeg overbevist om, at en analrevne måske vil bringe dig tættere på at forstå verden, for ved du hvad? Livet handler om at opleve ting, du egentlig helst så dig fri for. Du kommer til at opleve dage, hvor du ikke vil spise, fordi du ikke vil på toilettet, af frygt for at der går hul på såret. I sidste ende forsvindre din revne, og så vil du forhåbentligt enten hjertens gerne gå igennem det igen eller tage en række forbehold næste gang.

ANNONCE

Robaxin

Jeg stødte på dette muskel-afslappende mirakelmiddel ved et tilfælde. Første gang en mand stak sin penis op i røven på mig, tænkte jeg: "Hvad? Jeg troede, at det ville gøre ondt". Efterfølgende tænkte jeg, at jeg måtte have en ualmindelig slap ringmuskel. Der gik noget tid, før jeg fandt ud af, at det nok skyldtes, at jeg havde slugt disse muskelafslappere dagligt (lad være med at spørge hvorfor). Glidecreme er noget lort. Med Robaxin, kan du putte penisser i numsen hele dagen.

LÆS OGSÅ: Pigerne røber: Det synes vi om analsex

ANNONCE

Du skider sæd

Hvordan er det ikke bare ekstremt underholdende? I et milisekund føles det som om, at der kommer babyolie ud af din krop, hvorefter du husker på, at det kommer ud af røven. Det billede er så bizart, at det minder om et eller andet skoleprojekt for re-kontekstualisering . Eller feministisk litteratur á la "At skide sæd: Starten på matriarkatet".

ANNONCE

Villighed til at blive degraderet

Nej, jeg blev ikke misbrugt som barn. Nej, min far slog mig ikke eller forlod mig. Hvorfor er det så utænkeligt at tro, at vi piger faktisk godt bare kan lide at blive knaldet? Vi er skabt til det. Vi er skabt til at tage imod pikke. Det er, hvad vi gør. Det gør mig ikke til et ringere eller mere magtesløst menneske. Det gør mig glad. Før jeg fandt ud af, at jeg godt kan lide at blive behandlet som lort, havde jeg forfærdeligt kedelig og almindelig sex.

ANNONCE

Du overlever nok

Det værste, der kan ske, er, at du får et perforeret anus. Bah, ligesom med almindelig sex tager det tid at vænne sig til det, og det er temmelig akavet i starten. Men som man siger: Hvis det ikke lykkes første gang, bliv da ved med at stikke en penis i numsen, til at det gør.

LÆS OGSÅ: Pigerne afslører: Så ofte har vi lyst til analsex

ANNONCE
Del

Seneste nyt