Magasinet M!

7 kendte, der flipper skråt

Oplev bl.a. psykopaten Mel Gibson, Quentin Tarantino der smasker en kameramand og andre sure kendte.

7 kendte, der flipper skråt

Racisten Kramer


RACISTEN KRAMER

Vi lægger hårdt og brutalt ud med den ellers så sjove og rare Kramer (Michael Richards) fra tv-serien Seinfeld. Det er ikke altid lige sjovt for en komiker at bliver afbrudt under et standup-show. Alligevel var det nok de færreste, der havde regnet med denne reaktion fra en mildest talt bindegal Michael Richards.

En Oscarnomineret instruktør går amok

EN OSCARNOMINERET INSTRUKTØR GÅR AMOK

At skuespillere kan have stjernenykker og være nogle krukker at arbejde sammen med, kommer vel næppe bag på de fleste. Alligevel må det være kommet bag på The Fighter-instruktøren, David O'Russell. For efter en masse brok og tilsvininger fra settets skuespillerinde slår det fuldstændigt klik for den amerikanske filmsinstruktør.

Mel Gibson går 'loco'

MEL GIBSON GÅR 'LOCO'

Der er så mange 'fuck' ord i dette lydklip, at film som Pulp Fiction og The Big Lebowski bliver helt forlegne. Lad det være sagt med det samme: Mel Gibson er ikke skuffet. Han er er meget, meget gal. 'Cunt, bitch, whore' er blot nogle af de gloser den arrige Gibson får fyret afsted i dette klip.

Alec Baldwin og svinepigen

ALEC BALDWIN OG SVINEPIGEN

Vi kender alle det der med at blive frusteret, når vi ikke kan få fat på en bestemt person. Dét blev skuespilleren Alce Baldwin - kendt fra bl.a. tv-serien 30 Rock -  i den grad, da han ikke kunne få fat på sin 11-årige datter. Her er beskeden, han lagde til den stakkels lille pige.

 

Tarantino deler flade ud

Tarantino deler flade udNogle gange kan
man sgu godt forstå de kendte, når de går amok. Her er det Quentin Tarantino, der netop har forladt sit hoel, da et par provokerende paparazzier står uden for med videokamera og filmer ham lige op i fjæset. Det fremgår dog hurtigt, at Tarantino ikke kan lide at stå på den side af kameraet.

 

Batman går bananas

 

BATMAN GÅR BANANAS

Måske klassikeren over dem alle; Christian Bale, der går amok på settet til den fjerde Terminator-film. Måske fordi han var klar over, at filmen ville blive noget værre makværk.

Nicolas Cage Rage

NICOLAS CAGE RAGE

Vi ved ikke, om Nicolas Cage går amok, fordi han netop har fået at vide, at han ikke må bære en langhåret paryk i sin næste film, eller om han bare har fået for meget at drikke. Men gal, det er han.

 

 

 

 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt