Magasinet M!

7 kommende serier med Hollywood-stjerner, du ikke må gå glip af

Serier er the shit i øjeblikket. Især blandt Hollywoods største stjerner. Vi har samlet syv serier, du skal holde øje med i år. Fælles for alle er, at de hver har op til flere ekstremt kendte ansigter på rollelisten.

7 kommende serier med Hollywood-stjerner, du ikke må gå glip af

WAYWARD PINES

Genre: Thriller/Drama

Premiere: 14. maj

Broadcast: Fox

Stjerner: Melissa Leo, Matt Dillon, Terrence Howard

Om: Se, det her ser interessant ud. Også selvom M. Night Shyamalan's navn står øverst på plakaten (han er dog bare producer, så helt galt kan det formentlig ikke gå). Traileren ligner en psykologisk rejse ind i en verden, hvor David Lynch's Twin Peaksser ud til at have været den helt store inspiration. En agent fra den hemmelige efterretningstjeneste tager til byen Wayward Pines for at lede efter to FBI-agenter, der er forsvundet der. Hurtigt finder han ud af, at intet er, som det skal være, og at han måske aldrig slipper fra byen i live. Det ser dystert og uhyggeligt ud i Wayward Pines.

AQUARIUS

ANNONCE

Genre: Drama

Premiere: 28. Maj

Broadcast: NBC

Stjerne: David Duchovny

Om: Aquarius ligner bestemt en serie med klasse-potentiale. Både plot- og udseendemæssigt. Du følger Duchovny tilbage i 1967, som går undercover for at komme på sport af Manson-familien inden deres berygtede mord-togt. Det bliver sjovt at se Californication- og X Files-stjernen i en seriøs rolle igen og ligeledes Gethin Anthony (Game of Thrones) som en guitarspillende og vanvittigt creepy Charles Manson. Det er måske en af de serier, vi ser allermest frem til i år (af nyt selvfølgelig) - teaseren ser i hvert fald yderst indbydende ud. Vi glæder os til, at det bliver maj.

BALLERS

ANNONCE

Genre: Komedie/Drama

Premiere: 21. juni

Broadcast: HBO

Stjerne: Dwayne "The Rock" Johnson

Om: Ballers ser ud til at være en rigtig mandeserie i stil med Entourage (det er sjovt nok også skaberen bag Entourage, der står bag Ballers) - bare med sport som omdrejningspunkt. Serien følgere en række tidligere og nuværende professionelle football-spillere i Miami. Der er skruet lidt ned for komedie-delen og lidt op for det dramatiske. At dømme ud fra traileren ser det dog stadig ud til at blive med et glimt i øjet - og så er der masser af dyre biler og hotte damer med.

THE BRINK

ANNONCE

Genre: Sort komedie

Premiere: 21. juni

Broadcast: HBO

Stjerner: Jack Black og Tim Robbins

Om: Så er der dømt sort på sort. Serien, der selv har proklameret at den er "Dr. Strangelove - bare i nutiden" handler om amerikansk udenrigspolitik. Det lyder tørt, men det bliver det med garanti ikke. Hver sæson kommer til at have en internatinoal krise som omdrejningspunkt, som det inkompetente trekløver, Black, Robbins og den mindre kendte George Mendez (Orange is the New Black), skal forsøge at løse. I modsætning til de fleste andre komedie-serier ser The Brink ud til rent faktisk at have noget på hjerte.

BLUNT TALK

ANNONCE

Genre: Komedie

Premiere: Sidst på sommeren

Broadcast: Starz

Stjerne: Sir Patrick Stewart

Om: Hvis ikke allerede du følger Patrick Stewart på Twitter, så se at komme i gang. Det er et langt, sort feed, hvor alle tweets indeholder skarp sarkasme og ironi. Derfor glæder vi os virkelig til at se ham i komedie-serien, Blunt Talk, der blandt andre er produceret af Seth MacFarlane. Her spiller han en britisk mand med flere forliste ægteskaber end fingre, som flytter til USA for at blive vært for et amerikansk late night talk show. Det bliver med garanti hamrende morsomt - især fordi Stewart's britiske accent er uimodståelig.

ASH VS. EVIL DEAD

ANNONCE

Genre: Horror/Komedie

Premiere: Sidste halvdel af 2015

Broadcast: Starz

Stjerner: Bruce Campbell og Lucy Lawless

Om: OH MY GOD! Det her kan godt gå hen og blive årets comeback. Du kan selvfølgelig argumentere for, om Bruce Campbell er en rigtig stjerne, men ikke desto mindre var han manden, der gjorde Sam Raimi til stjerne-instruktør med Evil Dead-trilogien tilbage i 80'erne og start-90'erne. Det bliver med garanti fjollet, blodigt og skingrende sindssygt, når Ash er tilbage. Især, fordi at Raimi både skriver og instruerer pilot-afsnittet, plus at han er executive producer på resten af sæsonen. Og plottet elsker vi allerede: Ash er blevet gammel, men ikke gammel nok til at tage kampen op mod det onde, som prøver at overtage verden. Nej, Ash's motorsavsarm ser slet ikke ud til at være rustet.

WESTWORLD

ANNONCE

Genre: Drama/Sci-fi/Thriller

Premiere: Sidste halvdel af 2015

Broadcast: HBO

Stjerner: Anthony Hopkins, James Marsden, Ed Harris og Evan Rachel Wood

Om: Egentlig er der tale om en gammel og lidt fjollet kult-sci-fi-film fra 1973, som får nyt look - i første omgang fordelt på otte afsnit. Westworld handler om en futuristisk forlystelsespark med robotter (seriøst!?). Men grunden til, at vi er så sindssygt meget oppe at ringe over Westworld, er det cast. Nøj, mand. Anthony Hopkins, Miranda Otto, Evan Rachel Wood, James Marden OG Ed Harris. Det er næsten for meget af det gode. Og når så Jonathan Nolan (Christopher Nolan's bror) er skaberen af serien, går det for os allerede op i en højere enhed. Selvom præmissen lyder fjollet, er vi sikre på, at det bliver et interessant studie, hvordan teknologien kan udvikle sig i vores kultur.

ANNONCE
Del

Seneste nyt