Magasinet M!

7 mandlige badass-skuespillere, der tog deres roller alt for seriøse

Fra et smadret tandsæt til brækkede ribben. Disse skuespillere tog i den grad deres roller seriøse. Måske lidt for seriøse.

Suicide Squad har premiere i morgen, torsdag. Heri kan du blandt andet opleve Jared Leto som Jokeren (om han gør det godt, kan du læse i vores anmeldelse af førnævnte film i morgen). En rolle, som Leto i den grad tog seriøst op til indspilningerne. For vi har tidligere skrevet om, hvordan Leto eksempelvis sendte levende rotter, analkugler og brugte kondomer til sine medskuespillere. Alt sammen for at skabe et element af overraskelse og uforudsigelighed - akkurat som den rigtige Joker gør. Han gik altså all in. 

Det er dog ikke første gang, at en skuespiller går langt for at få det ultimative ud af sin karakter. Nogle gange er det en succes - andre gange en stor, fejlslagen omgang.

Herunder kan du læse om 7 skuespillere, der nok tog deres rolle? lidt for langt ud. Med og uden succes.

ANNONCE

50 Cent

Den berygtede rapper tabte næsten 25 kilo op til indspilningen af All Things Fall Apart fra 2011, hvor i han spiller en football-spiller, som får konstateret kræft. Som filmen skred frem, begyndte billeder at florere på nettet, som fik folk til at mene, "at han forhåbentligt ville vinde en Oscar for den dedikation der". Resultatet? Det kan vist tælles på en hånd, hvor mange der overhovedet har set den film.

ANNONCE

Tom Hanks

I den glimrende Cast Away spiller Hanks en fragtmand fra selskabet Fedex, som strander på en øde ø i fire år. Op til rollen tabte Hanks 25 kilo, lige som han tilbragte flere uger i vand op til halsen. En ting, der gjorde, at han pådrog sig en slem infektion, der næsten førte til blodforgiftning, som krævede en operation. Men så meget for succes. Hanks modtog nemlig en Oscar-nominering, lige som han vandt en Golden Globe for sin rolle.

ANNONCE

Christian Bale

Inden Batman-trilogien havde Bale smidt hele 28 kilo som forberedelse til sin rolle i den ellers fremragende film The Machinist. Han vejede derfor blot 54 kilo under indspilningerne. Egentlig ville Bale have tabt yderligere ni kilo, men det ville folkene bag filmen ikke gå med til af frygt for Bales helbred. Selvom The Machinist er en god film, bar Bales store engagement ikke frugt, da den floppede fælt i biograferne.

ANNONCE

Daniel Day Lewis

Han er en af verdens bedste karakterskuespillere, hvilket Daniel Day Lewis' forberedelse til sine roller bærer præg af. Listen er lang, men vi bliver især nødt til at nævne to film. I The Crucible fra 1996 havde han forinden tatoveret sit eget bryst, mens han som forberedelse til den Jim Sheridans mesterværk My Left Foot fra 1989 havde siddet så lang tid i kørestol i mellem optagelserne, at han brækkede et ribben.

ANNONCE

Heath Ledger

Det er ikke kun Jared Leto, som tog forberedelserne til sin Joker-rolle seriøst. Nej, Ledger spærrede sig nemlig selv inde på et hotelværelse i en måned for at perfektionere Jokerens vanvittige grin. Han holdt angiveligt også en dagbog, hvor han skrev alle mulige psykopatiske ting. En bog, han kaldte Jokerens personlige dagbog. Forberedelserne gjorde da også, at han fortjent, om end tragisk, modtog en Oscar posthumt for sine anstrengelser, efter at han nogle måneder inden premieren på The Dark Knight havde taget en overdosis piller.

ANNONCE

Sylvester Stallone

Under indspilningerne af Rocky insisterede Sylvester Stallone på at modtage reelle hits, når han var i bokseringen. Okay, nok vandt Rocky på overraskende vis Oscaren for 'bedste film', men Sly havde nok været det brækkede ribben og et skadet hjerte foruden.

ANNONCE

Robert DeNiro

Hvem husker ikke DeNiros psykopatiske portræt af Max Cady i Martin Scorseses genindspilning af Cape Fear fra 1991? Faktisk var den nu aldrende skuespiller så dedikeret, at han betalte en tandlæge $20.000 for at ødelægge DeNiros tænder, så det så ud som om, at han havde tilbragt mange år i fængslet. Og det må rent faktisk have gjort et eller andet, for DeNiro blev både nomineret til en Golden Globe og en Oscar for sin rolle.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce