Magasinet M!

7 McDonald's reklamer som giver os myrekryb

McDonald's har i årtier været det familievenlige restaurant med fed mad og maskotten 'Ronald McDonald'. Men tidligere så klovnen en del mere skræmmende ud, og reklamerne har tilmed også været en hel del mere creepy.

7 McDonald's reklamer som giver os myrekryb

McDonald's er en kæmpe virksomhed med et enormt genkendeligt brand. En undersøgelse viste, at 93 % af børn kunne genkende restauranten ud fra logoet og et billede af Ronald McDonald. Faktisk kunne hovedparten af børnene genkende klovnen ud fra et billede af hans sko og strømper. 

Det er guld værd, hvis ens brand er så genkendeligt, men det er knap så meget guld værd, hvis ens maskot ligner Pennywises (dræberklovnen fra 'Det Onde') sindssyge fætter, hvilket er tilfældet med den første udgave af Ronald McDonald. 

Klovne er skræmmende for nogle, men aldrig har en klovn givet os mere lyst til at fylde kraniet med salat og sunde snacks for at vi aldrig skal rende på Ronald Mcdonald igen. 

Meget er dog sket siden 1963, hvor Ronald McDonald første gang kom på skærmen, og han er nu - for det meste - en elsket maskot for virksomheden. 

Men det er ikke kun Ronald, som har medvirket i nogle uhyrlige reklamer for fast foot-kæden. 

De har nemlig lavet nogle reklamer, som er direkte tåkrummende. Enten fordi den spiller på noget mærkværdigt symbolik eller fordi skuespillerne opfører sig på en måde, som absolut intet har med fast food at gøre. 

Se bare herunder.

Den første McDonald's reklame til tv

ANNONCE

Creepy fotoshoot med essens af de glade 60'ere

Dagdrømmen om Ronald og hans ultra creepy venner

 

Cirkusstuntet med de fabelagtige McNuggets - som man jo æder!

Den sentimentale reklame, som bliver ufrivilligt ulækker

Ronald gør dreng ked af det, giver ham en snurretur og smutter igen. Wtf?

Creepy stalker-far forsømmer datter, men det er ok, hvis man tager hende med på McDonald's

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE