Magasinet M!

7 slatne filmskurke

Uuuh, pas på, mediemogulen kommer! Eller ham med guldbadebukserne!

7 slatne filmskurke
Mr. Freeze
Arnold SchwarzeneggerKendt fra: Batman & Robin (1997)

Vi citerer:
"Allow me to break the ice. My name is Freeze"
"You're not sending ME to the cooler!"
"I'm afraid my condition has left me cold to your pleas of mercy."
Og selvfølgelig:"Ice to see you."

I en film, hvor Batman har brystvorter på dragten og Chris O'Donnell skaber sig som Robin, kræver det sin mand at være den mest øretæveindbydende karakter, men den klarer Mr. Freeze sandelig. Vi giver i øvrigt en bajer til den, der kan finde på et fesent ordspil over is eller sne eller vinter, der IKKE bliver brugt i 'Batman & Robin'.
ANNONCE
7 slatne filmskurke
Elliot Carver
Jonathan Pryce
Tomorrow Never Dies (1997)

Prølioghørher: Bond-skurke gennem tiderne har forsøgt at kløve 007 med laserstråler, fodret hajer med deres fjender, dækket folk til med guld og haft skumle planer om at ødelægge verden med giftgas, atombomber og lede virusser.

Og så nåede vi frem til 'Tomorrow Never Dies', hvor skurken er en... uuuuh... mediemogul. Der har planer om at have monopol på medierne. Altså lidt ligesom Rupert Murdoch eller Silvio Berlusconi, bare ikke nær så farverig.
ANNONCE
7 slatne filmskurke
Xerxes
Rodrigo Santoro300 (2007)

Det er muligvis os, der er fordomsfulde, men er det ikke lidt svært at tage alvorligt, når overskurken over dem alle ligner en Paradise Hotel-deltager, der er snublet med hovedet først ind i en piercing-butik? Og derefter iført sig en guld-badebuks?
7 slatne filmskurke
Sauron
Ringenes Herre-trilogien

En af de mest episke fortællinger, der nogensinde er filmatiseret, fortjener også en af de mest bad ass-skurke i filmhistorien.

Og jo, Sauron har da en topsej hær at hundse rundt med, men er vi enige om, at Sauron i det meste af trilogien er et stort øje? Uh, Sauron stirrer misbilligende på os, hvad skal vi dog gøre? Det kunne i det mindste have været en kæmpestor hånd, der kunne uddele kæmpestore lussinger...
ANNONCE
7 slatne filmskurke
Bennett
Vernon Wells
Commando (1985)

I 1985 var Arnold Schwarzenegger i sin allermest bad ass-form nogensinde. Og hvem er det så, han møder, da han iført svedglinsende camouflagemalet beton-overkrop har nedslagtet en hel militærlejr med et våbenarsenal svarende til et mellemstort lands samlede hær? En lidt fedladen type med dårligt overskæg og ringbrynje. Bevæbnet med kniv.

Klimakset i den ellers prægtige actionklassiker er en af de mest klokkeklare eksempler på uretfærdige hold i filmhistorien.
ANNONCE
7 slatne filmskurke
Architect
Helmit Bakaitis
The Matrix Reloaded (2002) og The Matrix Revolutions (2003)

Efter at have været oppe mod den snerrende bøllebank-uddelende Agent Smith i den første Matrix-film render Neo så på den ultimative fjende: En ældre herre, der ser for meget fjernsyn og forsøger at kede folk ihjel med forvrøvlede monologer.
ANNONCE
7 slatne filmskurke
Terl
John Travolta
Battlefield Earth (2000)

John Travoltas ultrafesne skurk i den lige så ultrafesne 'Battlefield Earth', der er baseret på Scientology-grundlæggeren L. Ron Hubbards bog blander sig også i topstriden i flere andre kategorier: Tåbeligste Frisure I Filmhistorien, Mest Skingre Skurkelatter, Mest Idiotiske Plot Nogensinde og ikke mindst Bedste Eksempel På At Farvede Kontaktlinser Og Plateausko Ikke Er Nok Til At Gøre En Filmskurk Skræmmende.
ANNONCE
Del

Seneste nyt