Magasinet M!

7 sportslegender, der stadig er aktive

De er allerede gået over i historien. Se hvem de er, og hvorfor de er legender, her:

7 sportslegender, der stadig er aktive
 Tiger Woods

Derfor er han en legende: Tiger Woods er én af kun fem spillere, der har vundet alle fire major-turneringer. På trods af sin forholdsvis unge alder har Woods allerede 79 sejre på PGA-CV'et og er kun overgået af Sam Snead, der har vundet PGA touren 82 gange. En rekord, der falder meget snart, forestiller vi os. 

 

Her er han i dag: Efter en meget turbulent periode i Tigers liv, hvor det kom frem, at han havde været sin svenske kone Elin Nordegren utro, tumlede golfstjernen ned af verdensranglisten. Den sportslige nedtur er dog vendt og Tiger ligger igen på førstepladsen over verdens bedste golfspillere.

 

 

ANNONCE
7 sportslegender, der stadig er aktive
 Usain Bolt

Derfor er han en legende: Det jamaicanske lyn tog alt og alle med storm, da han smadrede den ene verdensrekord efter den anden ved OL i Beijing i Kina i 2008. En bedrif han gentog fire år senere ved de Olympiske Lege i London - omend det ikke var på ligeså imponerende vis. 

 

Her er han i dag: Den karismastiske og altid underholdende sprinter har proklameret, at det brasilianske sommer-OL bliver hans sidste. Og selvom, han stadig viser gode takter, tvivler vi på, at han kan gentage succesen fra de to foregående OL, da Bolt på det idspunkt vil være fydt 30 år.

 

ANNONCE
7 sportslegender, der stadig er aktive
Kobe Bryant

Derfor er han en legende: Skulle man måske ha' haft LeBron James med på listen i stedet for Kobe? For King James er jo blevet kåret som NBA's MVP hele fire gange mod Kobes ene (i 2008). Til gengæld har Kobe i kraft af sin højere alder ført sit hold LA Lakers til mesterskaber hele 5 gange mod James' to mesterskaber. Vi vælger derfor at hylde Bryant mens han stadig er aktiv. Nå ja, så ligger Kobe Bryant på fjerdepladsen over de mest scorende NBA-spillere nogensinde - lige under kongen Michael Jordan.

 

Her er han i dag: Kobe Bryant er netop vendt tilbage efter en langvarig skade. Men alderen, der efterhånden har ramt 35 år, indikerer kraftigt, at en karrieren snart er ved at være ovre.

 

Hvem bliver den næste store stjerne?

ANNONCE
7 sportslegender, der stadig er aktive
Lionel Messi

Derfor er han en legende: "Hey, hvorfor har I Messi med på den liste og IKKE Ronaldo?" Svaret er simpelt: Messi har vundet den eftertragtede Ballon d'Or fire gange i træk. Det har Ronaldo ikke. Nå ja, så scorer han et hav af mål for sin klub (60 i sidste sæson) og har desuden vundet det spanske mesterskab med Barcelona seks gange og Champions League hele tre gange.

 

Her er han i dag: Skadet, desværre. Men lad os se, der er ikke noget, der tyder på, at den argentinske troldmand har tænkt sig at geare ned. Heldigvis. Selvom Ballon d'Or højst sandsynligt går til den ligeså magiske Ronaldo i år. 

 

 

ANNONCE
7 sportslegender, der stadig er aktive
 Roger Federer

Derfor er han en legende: Schweiziske Roger Federer er tennissportens ubestridt største stjerne nogensinde. Legender som Björn Borg, Jimmy Connors, Pete Sampras og den aktuelle etter på verdensranglisten Rafael Nadal kommer tæt på. Men faktum er, at ingen af dem har vundet 17 Grand Slams. Eller ligget på verdensranglistens førstplads i 302 uger.

 

Her er han i dag:
Åhh, kære Federer. hvorfor kunne du ikke bare være stoppet mens legen stadig var god? Federer ligger i dag helt nede som nummer 6 i verden og vandt ikke en eneste Grand Slam i 2013, hvor den schweiziske spiller slet ikke har kunnet få sit spil til at fungere. Vi gætter på, at 2014 bliver hans sidste sæson.

 

ANNONCE
7 sportslegender, der stadig er aktive
 Sebastian Vettel

Derfor er han en legende: På trods af sine kun 26 år har tyske Sebastian Vettel allerede vundet motorsportens kongeklasse Formel-1 hele fire gange - i streg.
Han er desuden den yngste vinder i Formel-1 nogensinde, da han blev verdens mester som kun 23-årig i 2010, og slog i 2013 en af Michael Shumachers gamle rekorder, da han vandt 9 løb i træk for Red Bull Racing. En imponerende bedrift, der ikke lige bliver slået foreløbigt.

 

Her er han i dag: Stadig den ubestridte konge af Formel-1. Lad os krydse fingre for, at Kevin Magnussen kan lave lidt om på det. 

 

 

ANNONCE
7 sportslegender, der stadig er aktive
 Valentino Rossi

Derfor er han en legende: Valentino Rossi er den største stjerne indenfor MotoGP - motorcyklernes svar på Formel-1. Han har vundet 9 mesterskaber med 3 forskellige motorcykelfabrikanter. En bedrift ingen har opnået før eller siden. Han har så meget benzin i blodet, at Ferrari tilbød ham et sæde i Formel-1, som han dog takkede pænt nej til.

 

Her er han i dag: Rossi sluttede sin 2010-sæson hos den japanske producent Yamaha med et brækket ben. Alligevel blev han nummer tre det år. Helt galt gik det dog, da han skiftede til Ducati i 2011. Han formåede slet ikke at tæmme det italienske bæst og de efterfølgende to år var præget af elendige resultater og sølle tre podiepladser i 38 løb. I 2013, efter to katastrofale år hos Ducati, skiftede han så tilbage til Yamaha med blandet resultat. 2014 ser dog ud til at blive året, hvor Rossi genvinder tidligere storheds form.  

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt