Magasinet M!

7 stilede chinos

Shorts og dansk sommer går desværre ikke altid hånd i hånd. Men bare rolig, det gør chinos heldigvis.

7 stilede chinos

Vi ville virkeligt ønske, at den danske sommer var så varm og tør, at vi kunne gå i shorts hver dag i tre måneder. Men sådan hænger det desværre ikke sammen. Faktisk var juni måned den koldeste og næstvådeste i Danmark, siden man begyndte at måle sådan noget herhjemme.

Men det betyder ikke, at du skal lade dig slå ud af det triste sommervejr. No sir. Derfor har vi fundet nogle fede chinos til dig på de næste 7 sider. For hvis chinos er gode nok til stilede filmikoner og legender som James Dean og Marlon Brando, er de så sandeligt også gode gode nok til M!s læsere.

 

ANNONCE
7 stilede chinos

Men inden du hiver dankortet frem, køber løs og hopper i dine spritnye chinos, har vi lige et par tommelfingerregler til dig:

 

  1. Pigerne hader "sælgerbukser", der sidder helt oppe i røven. Så sørg for, at der er lidt plads oppe bagpå. Benene må dog gerne være smalle.

  2. Kombiner gerne med en rundhalset, hvid t-shirt.

  3. Hvis du vælger at smøge bukserne op, skal du droppe strømperne.

  4. Et par hvide sneakers 'bløder' det ellers fine look op. Så med mindre du er 40+ og arbejder i en bank, vil vi anbefale denne type fodtøj.

ANNONCE
7 stilede chinos
Dickies - Work Pant O-Dog    

En løs, lys og billig variant fra Dickies. Passer perfekt sammen med et par fede sneakers.

 

Pris: 449 kr.

Kan købes her:

7 stilede chinos
  55dsl Chinos Prowler Regular Straight Fit  

En brunlig variant af chinoen fra Asos, som du kan få fingrene i til en meget fornuftig pris. Buksen har lige ben og kan sagtens købes et nummer større for at give den et mere 'loose fit'.

 

Pris: 665 kr.

Kan købes her:

ANNONCE
7 stilede chinos
Cheap Monday - Slim chino grey brown

Hvis du er mere til slim-looket kan vi også anbefale denne model fra svenske Cheap Monday. Bare du husker ikke at trække buksen helt op i bagdelen. Det lader vi den overvægtige sælger om.

 

Pris: 349 kr.

Kan købes her:

7 stilede chinos
John Varvatos

Denne model fra John Varvatos har loose fit og fede detaljer. Modellen vil passe fint til både det afslappede og mere dressy look.

Pris: ca. 1.600 kr

Kan købes her:

ANNONCE
7 stilede chinos
  Altamont - Davis Slim Chino  

Her et par chinos til dig, der er træt af sort og jordfarverne. Man siger jo, at grøn er håbets farve, så hvem ved, måske du får det nemmere med det modsatte køn i et par grønne bukser?

7 stilede chinos
Carhartt - Sid Pant Lamar

Du går aldrig galt i byen med Carhartt. Denne model har et loose fit og smalle ben og er perfekt med et par sneakers.

 

Pris: 749 kr.

Kan købes her:

ANNONCE
7 stilede chinos
Rick Owens - Stretch Wool Mohair Flannel Trousers

Rick Owens bliver ofte kaldt 'The Prince Of Darkness' og går sine helt egne veje. Med sin efterår/vinter-kollektion har han ladet sig inspirere af 30'er ikonet og filmskuespilleren Fred Astaire med denne højtaljede (og desværre svinedyre) buks. Naturligvis kombineret med et strejf af goth. 

 

Pris: 3.975 kr.

Kan købes her:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE