Magasinet M!

7 ting på E3, der gør os ellevilde

Årets største spilevent for spilnørder og branchefolk, Electronic Entertainment Expo - bedre kendt som E3 - begynder tirsdag aften kl 22 dansk tid i LA. Allerede nu har nogle af de store spiludgivere dog allerede præsenteret nyt på deres pressekonferencer. Vi har samlet 7 ting fra årets event, der gør os våde i buksen.

7 ting på E3, der gør os ellevilde

STAR WARS BATTLEFRONT

2015 bliver det helt store Star Wars-år. Ikke nok med at den syvende film i franchisen får premiere, så bliver det også året, hvor det nyeste spil af first-person shooter-spillet, Star Wars Battlefront har premiere - d. 17. november. Det fejrede Electronic Arts med at præsentere en fem minutter lang trailer ved . En trailer, der viser Battle of Hoth, som du kender fra The Empire Strikes Back.

DOOM

ANNONCE

Der var tale om en af de største revival-præsentationer, da Bethesda havde Doom med på programmet ved  nogensinde. Det fjerde spil i serien har efterhånden været undervej i en del år, men i stedet for at bygge videre op serien, dropper id Software 4-tallet og gør det til et 100 procent reboot af first-person shooter-klassikeren fra 1993. Shit, det bliver godt.


MIRROR'S EDGE 2: CATALYST

ANNONCE

Det er efterhånden nogle år siden, at første Mirror's Edge-spil udkom (2008), og det parkour-inspirerede spil er da også en ny-kultklassiker. Med en udgivelsesdato tidligt i 2016 har alle adrenalinhungrende fans noget at glæde sig. Og spillet var da også noget, EA fokuserede på på deres pressekonference i går.

HALO 5: GUARDIANS

ANNONCE

2015 kan meget vel gå hen og blive Microsoft's år, da Halo 5: Guardians udkommer 27. oktober som et af de mest ventede. Vi synes i hvert fald, at Master Chief outbattlede og overshinede Nathan Drake (Uncharted), der var stjernen på , da  løb af stabelen.


EN HELVEDES MASSE 4'ERE

Uncharted 4, Mass Effect 4, Gears of War 4, Fallout 4. Fire er tallet og temaerne er postapokalyptiske fremtidsverdener, adventure og sci-fi på dette års E3. Førnævnte franchises er alle mastodonter i spilverdenen, og de er alle helt i top over kommende spil, vi ser frem til i 2015 og 2016.

ANNONCE


VIRTUAL REALITY

Virtual Reality bliver det helt store på årets E3. Hele otte VR-titler fra Oculus Rift vil blive præsenteret og muligt at spille ved eventet. Faktisk vil hele 10 procent af de 274 firmaer ved E3 have en eller anden form for VR-software med sig, heriblandt Microsoft's HoloLens og Sony's Project Morpheus. Fremtiden er virkelig nær.

ANNONCE

MAD MAX

Selvfølgelig skal Avalanche Studios' spiludgave af den hjernedødt fede og højaktuelle Mad Max: Fury Road nævnes. Avalanche gav os Just Cause-serien, og traileren til Mad Max-spillet, der udkommer 1. september ser da også virkelig hektisk ud. Bered dig på en open world-spil fyldt med vold, eksplosioner og kaos.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce