Magasinet M!

7 uventede dødsfald på film

Normalt er der en klar opdeling af, hvem der overlever og hvem der dør på film i Hollywood. Bare ikke i disse 7 af slagsen

7 uventede dødsfald på film

Fiskefoder

 

 

Deep Blue Sea (1999)

 

Hvis du spørger en fin filmanmelder fra Politiken, Berlingske eller Weekendavisen er Deep Blue Sea en idiotisk film, fyldt med plothuller og endimensionelle karakterer. Det kan godt være, men den er stadig afsindigt underholdende og holder den dag i dag. Genmanipulerede hajer er og bliver noget af det sejeste - helt på højde med bacon og Lionel Messi. Vi garanterer for at ingen af de ovennævnte filmanmeldere kunne forudsige denne scene med en evig cool Samuel L. Jackson, der holder sin "hvis vi holder sammen, skal vi nok overleve"-tale.

 

ANNONCE

Kevin og kaffen

 

 

L.A. Confidential (1997)

 

Allerede her stod det klart den iltre australier Russell Crowe havde potentiale til at gå hen og blive verdens største og mest kendte Gladiator i filmen af samme navn. Men det er ikke ham, der har hovedrollen i denne scene, som udspiller sig mellem en altid genial Kevin Spacey som god politimand og James Cromwell (kendt for at spille led general, ond præsident eller lign. på film) som hans korrupte chef. Klippet her indikerer meget tydeligt, hvorfor du aldrig må tage imod en kop kaffe (serveret med en fesen underkop) fra gamle mænd.

 

ANNONCE

 

 

 

 

Farlig gemmeleg

 

Burn After Reading (2008)

 

To af Hollywoods største skuespillere og bedste venner mødtes og spillede sammen i Coen-brødrenes tragiske komedie 'Burn After Reading'. En film som på ingen måde følger den klassiske Hollywood-opskrift. Netop derfor var der da også meget delte meninger om filmen, da den fil premiere i 2008. Især pigerne var lidt skuffede overm at Hollywoods lækre mænd begge spille to kiksede roller i filmen, Brad Pitt som kikset personlig træner og bøsse, og George Clooney som kikset kvindecharmør. I denne scene møder vores to venner hinanden for første gang. Et møde i hvert fald den ene sent glemmer.

 

ANNONCE

 

Klassikeren

 

Pulp Fiction (1994)

 

Denne film behøver vel nærmest ingen introduktion. Filmen hvor Quentin Tarantino fik sit endelige kommercielle gennembrud og hvor John Travolta fik et comeback af de helt store og Samuel Jackson slog sit navn fast som en 'bad motherfucker'. I begivenhederne der leder op til nedenstående scene har Samuel Jackson og John Travoltas karakterer netop gjort det af med Brett - en stakkels sjæl som forsøgte at snyde de to herres chef. Herefter vælter en 3. mand frem og tømmer sin pistol mod vores to rare lejemordere- uden at ramme hverken Samuel Jacksons eller John Travoltas figurer. Han bliver naturligvis promte aflivet. I nedenstående scene filosoferer vores to hovedpersoner så om hvor vidt, der var tale om guddommelig indgriben eller ej. En ting er dog sikkert: den guddommelige indgriben udebliver desværre for bilens tredje passager, den stakkels Marvin.

 

ANNONCE

 

 

Død over zombien

 

Zombieland (2009)

 

Bill Murray er noget af det sjoveste, der er kommet ud af Hollwood. Han har ikke Jim Carreys gummiansigt, eller Adam Sandlers babystemme og trang til at banke løs på andre. Til gengæld har han en fantastisk tør og underspillet humor, og en komisk timing, der er har givet ham hans status som Hollywoods "grand old, funny man". Murray havde en mindre rolle i sidste års helt store zombie-hit, Zombieland. I dette klip forsøger han (for sjov) at skræmme filmens hovedperson til at tro, han er en Zombie. Meget dumt.

 

 

ANNONCE

 

 

 

Jokeren tryller

 

The Dark Knight (2008)

 

Gad vide om det gør ondt at få en spids blyant gennem hjernen? Det skulle man måske spørge gangsteren Gambols bodyguard om (Vi tvivler dog på, at han er i stand til at svare). Han ser måske ikke ud af så meget den kære Joker, men han kan altså et genialt trick med en blyant, hvilket er meget heldigt, når man afbryder en kæmpe komsammen mellem Gotham Citys underverden. Lad være at prøve dette trick på andre - eller dig selv for den sags skyld.

 

ANNONCE

Godnat Leo!

 

The Departed (2006)

 

Det lykkedes endelig for Martin Scorsese at vinde en oscar for sin fantastiske film 'The Departed' med Leonardo DiCaprio, Matt Damon og en diabolsk Jack Nicholson i hovedrollerne. Leo er politibetjent, der er gået undercover som bad-guy og Matt Damon er bad-guy, gået undercover som politibetjent. Filmen følger den klassiske undercover-Hollywood skabelon nogenlunde, indtil det her sker.

 

ANNONCE

Bonus-video

 

Vi synes lige I skulle ha' videoen her med. Verdens måske fedeste dødsscene. Og mest overspillede.

 

 

 

 

Del

Seneste nyt