Magasinet M!

8 danske bodegaer, der altid er en brandert værd

Vi er på vores tur rundt i landet stødt på nogle legendariske bodegaer. Fra kvalitetsøl hos Carlsens Kvarter i Odense til Danmarks (måske) længste bodega i Silkeborg. Her er et udpluk af bodegaernes elite.

8 danske bodegaer, der altid er en brandert værd

1. Carlsens Kvarter i Odense

Hvis du skal dyppe snablen i kvalitetsøl i Odense, er Carlsens det helt rigtige sted for dig. Der mangler hverken dansk mikrobryg, udenlandsk specialøl eller belgiske trappister på menukortet.

2. Twisted i Odense

For nogle måneder siden flippede Kira Eggers ud over rygterne om, at Twisted i Odense eftersigende skulle have et levende æsel og op til flere slanger på deres bodega. Æslet og slangerne var dog - desværre - ikke et fast koncept, men enhver bodega med slanger og æsler fortjener sgu at komme med på listen!

ANNONCE
8 danske bodegaer, der altid er en brandert værd

3. Kurts Mor i Århus

Okay, det her er ikke verdens vildeste bodega, men et ganske fint sted at forsøge at samle en 22-årig østjysk, bagstiv sociologistuderende op klokken halv fem om morgenen.

2. Oklahoma i Hillerød

Fordi din øl slet og ret bare smager bedre, når du indtager den på ryggen af en usynlig hest. Ligesom de gjorde i gamle dage...

 

ANNONCE
8 danske bodegaer, der altid er en brandert værd

5. Æ Karklud i Hvidesande

Hvis en bodega har fået sit navn, fordi ejerens kone altid rendte rundt med en karklud, der lugtede af klor, er den et besøg værd.

6. Admiralen i Silkeborg

Admiralen skulle eftersigende være Danmarks længste bodega. Og så kan du jo altid forsøge at bilde de lokale Silkeborg-piger ind, at du har Danmarks længste ? du ved, hvad vi mener.

ANNONCE
8 danske bodegaer, der altid er en brandert værd

7. Jernbanecaféen i København

En klassiker i det københavnske natteliv, hvor der er mulighed for at høre både sækkepibemusik, live-karaoke med farmand Leif ved keyboardet og få sig en snak med de lokale fra Vesterbro - eller turisterne, der venter på toget.

8. Basses Bodega i Esbjerg

Godt så - der er tre måneders gratis abonnement på M! til den første, der tør gå hen til den største Helly Hansen-klædte kleppert og siger, at der holder en fiskekutter med lys på udenfor

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce