Magasinet M!

8 dumme modetrends

Aaaaalt for smalle bukser, persienne-briller, partisaner tørklæder. M!s moderedaktør har kåret de 8 dummeste modetrends lige nu.

Hardstylebukser til mænd

mmm.dk - 8 dumme modetrends mmm.dk

Manden med verdens tykkeste lægge

Nej, nej, nej. Hvad sker der lige her. Ét er, at nogle fyre danser som befandt de sig på en glohed kogeplade. Men at det oven i købet skal foregå i et par bukser, der kunne rumme en mindre rumænsk sigøjner-familie er os en gåde. Vi håber på det kraftigste, at denne trend vil lide samme skæbne som en omgang ubehagelig diarré efter en tur i lokummet.

 

Partisaner tørklæder

ANNONCE
mmm.dk - 8 dumme modetrends mmm.dk

Dette er kun smart, hvis du er taliban-kriger

Nu begynder vi så småt at træde vores egne læsere over tæerne. Men hvad fanden er meningen med de tudegrimme partisaner tørklæder? Og læg dertil, at det stort set aldrig bliver taget af. Det er fuldstændigt ligegyldigt, om man befinder sig udenfor, inde på et lummert diskotek, eller i solarium. Det sidder lige dér, viklet rundt om halsen som en anden anakonda. Det er sgu ikke særlig smart med mindre du er en palæstinensisk "frihedskæmper."

 

Kanye West persienne-briller

ANNONCE
mmm.dk - 8 dumme modetrends mmm.dk

Her er brillerne som er ligeså praktiske som sandaler på nordpolen

Forklar os lige hvilken funktion disse "smarte" briller har. Beskytter de mod solen?  Nej. Er de tudegrimme? Ja! Og ikke nok med det, de er så tåbelige og formålløse, at det vil give mere mening at stirre direkte op i solen gennem et forstørrelseglas. Vi ved ikke, hvad der dummest; at råbe BOMBE! i check-in på Kastrup lufthavn eller bære disse såkaldte solbriller i fuld offentlighed. 

 

Sokker uden på bukserne

Uha, uha. Hvordan denne tåbelige trend er blevet mode er os en gåde. For det ser da usandsynligt dumt ud. For at fuldende looket bør denne trend ledsages af en t-shirt bundet i knude ved maven, så der flashes maveskind. Vi har nemlig hørt, at det er dresscoden blandt de indsatte i amerikanske fængsler, når de trænger til noget på den dumme. Så ved I det.

 

Nedringede t-shirts - til mænd

ANNONCE
mmm.dk - 8 dumme modetrends mmm.dk

Så skal der nedlægges damer. Eller?

Det er super frækt, når en pige med flotte fortrin flasher kavalergang i en alt for lille og nedringet t-shirt. Men når fyre begynder at tage den trend til sig bliver det altså bare komisk. Og meget, meget gay at se på. Man skal altså ha' rigtige bryster, hvis man har et behov for at flashe hud. Måske Gustav fra Dagens mand synes det er frækt, men for os andre er det ulideligt at se på. 

 

Pretty-boys

Vi ved ikke helt hvor vi skal starte; det afblegede pindsvin-hår proppet med et kilo dax vax, de store "diamant-øreringe" eller den overdrevne brug af selvbruner, der får selv Sidney Lee til at fremstå som en bleg finne. Denne sminkedukke-tendens blandt fyre må altså snart uddø, for vi gider ikke se på det mere. Vi har fundet et lille videoklip, der har samlet en masse billeder af drenge med alt for meget make-up. 

 

Aaaalt for smalle bukser

ANNONCE
mmm.dk - 8 dumme modetrends mmm.dk

Smart? Egentlig ikke

Hvorfor er det visse fyre skal tage kvinde-trends til sig? Mænd der klemmer sig ned i et par aaaaalt for smalle jeans er hverken trendy eller maskuline. Hvis du synes, det er smart at gå rundt og ligne Kylling fra Bamse & kylling mangler du lige resten af fjerdragten for at fuldende looket.

 

 

Kraftige halskæder

ANNONCE
mmm.dk - 8 dumme modetrends mmm.dk

Store guldkæder er bare så smarte. NOT!

Store guldkæder associeres ofte med store body-builder typer, der godt kan li' at flække skaller på sagesløse mennesker. Fordomsfulde? Hvem, os? Når det er sagt (med et glimt i øjet) skal I lige vide, at det ikke ser særlig smart ud. Hverken på bling bling-rappere, borgmestre eller jer selv. Kraftige halskæder hører kune hjemme et sted - og det er på store kamphunde. Så drop kæden med mindre, du elsker hundekiks og kødben. (Til jer som ønsker at afstraffe afsenderen af denne artikel, hedder han Ken Ikeda madsen og kan findes på Benjamin Media). 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE