Magasinet M!

8 fede apps til din smartphone

Det er en (app)jungle derude. Vi har fundet 8 apps, der holder maks.

8 fede apps til din smartphone
Beatblaster


Kan du huske dengang, at et godt stereoanlæg blev målt på, hvor mange dioder og knapper, den indeholdt? Dette kan udviklerne bag Beatblaster tydeligvis. Med applikationen laver de nemlig din iPad om til et godt gammeldags stereoanlæg. Oveni kan du bruge din iPhone eller iPod Touch som en trådløs fjernbetjening. Applikationen koster kun 18 kr, og de penge er bestemt givet rigtig godt ud!
Vi gør dog opmærksom på, at det kun er designet, den ændrer, den har ingen indvirkning på lyden - men det gør skam ikke noget.

ANNONCE
8 fede apps til din smartphone
Bear Grylls - Bear Essenti...

Planlægger du en tur ud i vildnisset? Så skal du hente Bear Gryll's egen applikation, som hjælper dig, hvis du skulle komme i en faretruende situation. Applikationen indeholder mange forskellige råd, til hvordan du kan overleve i naturen. Derudover er der forskellige værktøjer som kompas, morsekode, lommelygte og en guide, til hvordan man binder forskellige knuder. Indrømmet, meget af det virker overflødigt, men i en livstruende situation vil du være glad for, at du gjorde dig selv den tjeneste at hente applikationen. 

ANNONCE
8 fede apps til din smartphone
Bro 2 Go


Hvis der er noget, enhver mand bør have på sin smartphone, så er det verdens sejeste mands egen regelbog. Barney Stinson, fra How I Met Your Mother, har skrevet alle sine regler ned, og de er nu udkommet elektronisk til alle platforme. Står du og mangler et råd i en tilspidset situation, har du svaret her. Er du i tvivl om hvor vidt, du må score din vens søster, tage t-shirten af foran dine venner, eller om du må græde, får du svaret i denne app.

ANNONCE
8 fede apps til din smartphone
Click a Taxi -background...

Står du stiv i byen, som du plejer, og har glemt nummeret på taxaen? Så skal du have fat i Click a Taxi. Det ligger i navnet, hvad applikationen går ud på. Med meget få klik på din smartphone, får du kontakt til en taxacentral, som kan hjælpe dig. Skulle der ikke være nogen taxaselskaber i nærheden, som er tilknyttet Click a Taxi, får du ganske enkelt et nummer til et andet taxaselskab, som du kan ringe til. Såre simpelt.

ANNONCE
8 fede apps til din smartphone
NAVV scandinavia


GPS'er til telefoner vinder stadig større indpas i vores hverdag, og der går ikke længe, før de store, gammeldags GPS'er ryger ud og bliver erstattet af smarte integrerede mobil GPS'er. Vil du ride med på bølgen, skal du hente NAVV Scandinavia. NAVV Scandinavia er nemlig en af de bedste GPS-apps på markedet, og du får rigtig meget for relativt få penge. Applikationen koster 75 kr, og det skal ses i kontrast til f.eks. Tomtoms GPS-app som koster 669 kr. Med NAVV Scandinavia får du en GPS, som fungererstort set lige så godt som en rigtig GPS. Den downloader alle kortene ned på telefonen og bruger derfor ikke data, og det betyder, at du har flere penge at drikke øl for, når du endelig når din destination.

ANNONCE
8 fede apps til din smartphone
Rumble - Findes kun til iPhone og er både i en gratis- og betalingsvers...

Dette spil er Wordfeud på coke. Du har 16 bogstaver der er stillet i en kvadratisk form, og ud fra de 16 bogstaver skal du danne alle de ord, du kan på 2 min. Online-delen fungerer på samme måde som Wordfeud, men spillene er langt hurtigere og pakket med langt mere action. Vi spår spillet til at blive det nye store hit på App Store, og indtil videre ser det ud til, at vi har ret.

ANNONCE
8 fede apps til din smartphone
Snake 97 - Findes gratis til Windows Phone, iOS, Android

Dette spil er til alle jer, som startede ud med en Nokia som første mobiltelefon. Der er nemlig tale om det klassiske spil Snake, som var at finde på de gamle Nokiaer. Aldrig har et spil været så simpelt, men stadig haft en så høj underholdningsværdi. Spillet er til dig, som hoppede af Snake-bølgen, da det nye Snake i 3D skyllede ind over landet. Spillet er en nostalgisk tidslomme, som det er svær at komme ud af!

ANNONCE
8 fede apps til din smartphone
Sex positions -


Hvor mange positioner kender du faktisk, når det kommer til sagen? Det er faktisk ligegyldigt, for med denne applikation kender du lige pludselig fantastisk mange, og du vil aldrig nogensinde komme til at kede dig i sengen igen. Applikationen kommer med billeder og beskrivelser af, hvordan de enkelte positioner udføres, og den forklarer samtidig også, hvorfor lige præcis denne position er velegnet til dig.

 

Læs meget mere på: http://www.applikationen.dk/

ANNONCE
Del

Seneste nyt