Magasinet M!

8 fede film, du skal se i biografen i august

Pacman og Donkey Kong angriber Jorden, en ripped Jake Gyllenhaal går i ringen, og fire fantastiske superhelte samt en hitman får hver deres velfortjente reboots. Vi giver dig det og fire andre biograffilm, du skal tjekke ud i august.

8 fede film, du skal se i biografen i august
Fantastic Four

Premiere: 6. August

Med: Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan med flere

Derfor skal du se den: Ja, reboots af film er så sandelig in for tiden. Mad Max havde kæmpe succes, lige som Spiderman snart får endnu en kærlig hånd. Så kan man spørge sig selv: men bliver den her noget ved?

Well, for det første er fire af de største fra det nye kuld af Hollywood-skuespillere med i filmen (udover ovennævnte spiller Jamie Bell klippemanden, The Thing), og for det andet fortjener franchisen virkelig en ny film efter Tim Story's forfærdelige film i 2005 og 2007. Og med Josh Trank, der stod bag den interessante Chronicle i 2012, kan det godt gå hen at blive godt. Rigtig godt.

 

ANNONCE
8 fede film, du skal se i biografen i august
Fars Sygt Fede Bilferie

Premiere: 13. august

Med: Ed Helms, Christina Applegate, Chris Hemsworth med flere

Derfor skal du se den: Indrømmet. Det ser virkelig dumt ud. Men med det cast er det altså en film, som vi ikke kan lade gå vores næser forbi. Ed Helms (The Office, The Hangover), Christina Applegate (Anchorman), Chris Hemsworth (Thor), Ron Livingston (Boardwalk Empire), Norman Reedus (The Walking Dead), Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) og ikke mindst Chevy Chase (faren fra de oprindelige Fars fede ferie-film og på sine ældre dage kendt fra Community) er med for bare at nævne nogle af dem. Og handlingen er klassisk. Far tager familien med på road trip, og herefter går tingene ikke helt som forventet.

 

ANNONCE
8 fede film, du skal se i biografen i august
Irrational Man

Premiere: 13. august

Med: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Parker Posey med flere

Derfor skal du se den: Der er ny Woody Allen-film hvert år, så intet nyt under solen der. Men 79-årige Allen er stadig en af Hollywoods mest interessante instruktører, og Hollywoods store stjerner står altid i kø for at få lov til at medvirke i hans film (også på trods af Allens lidt tvivlsomme seksuelle tendenser).

Denne gang har han fået ingen ringere end Joaquin Phoenix og Emma Stone med på rollelisten. Phoenix spiller en livstræt professor som får lysten til at leve igen, efter han indleder et forhold med en af sine elever. Selvom Irrational Man har fået blandede anmeldelser i USA, er det altid værd at tjekke Allens film ud på grund af deres uforudsigelighed.

ANNONCE
8 fede film, du skal se i biografen i august
Pixels

Premiere: 13. august

Med: Adam Sandler, Kevin James, Peter Dinklage med flere

Derfor skal du se den: Når der til februar skal uddeles de berygtede Razzie-awards (priserne for årets dårligste præstationer i filmverden) vil Pixels nok komme til at være nomineret til en del. Ikke desto mindre skal filmen ses. For præmissen er så dum, at det kun kan blive enormt underholdende.

En række pixelerede, kendte spilfigurer, som fjendtligtsindede aliens har kreeret, angriber jorden. Og kun Adam Sandler og Kevin James kan redde skærene med hjælp fra dværgen fra Game of Thrones. WTF?

ANNONCE
8 fede film, du skal se i biografen i august
Z for Zachariah

Premiere: 13. august

Med: Margot Robbie, Chiwetel Ejiofor, Chris Pine

Derfor skal du se den: Endnu en dommedagsfilm har set dagens lys i form af filmatiseringen af Robert C. O'Briens besterseller-roman fra 1974 af samme navn. Filmen bæres udelukkende af de tre førnævnte personer, som er nogle af de eneste på Jorden, der har overlevet en atomkrig. De to mænd forelsker sig begge i pigen, og herefter udspiller det sande, menneskelige drama sig i en sørgmodig og intens historie, hvor overlevelse er det altafgørende nøgleord.

Filmen er instrueret af Craig Zobel, der kun tidligere har instrueret et par anmelderroste indie-flicks. Men med det cast kan Z for Zachariah godt gå hen og blive en af årets overraskelser, hvis ellers ikke trekants-vinklen kommer til at overstråle hele handlingen (man kunne frygte, at det blev en postapokalyptisk sci-fi-version af Pearl Harbor).

ANNONCE
8 fede film, du skal se i biografen i august
Southpaw

Premiere: 20. august

Med: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forest Whitaker med flere

Derfor skal du se den: Antoine Fuqua, der tidligere har stået bag de hammerfede film, Training Day og Shooter, er aktuel med et hårdtslående boksedrama, hvor en Jake Gyllenhaal har den altoverskyggende hovedrolle som bokseren Billy Hope, der går i ringen en sidste gang for at kæmpe for sin kone (McAdams), der er død i en tragisk skudepisode.

Du kan knap nok kende Gyllenhaal, der i forhold til sin sidste rolle i Nightcrawler har taget syv kilo på i ren muskelmasse for at spille den fiktive bokser. Filmen skulle indeholde nogle af de mest autentiske boksescener i en film til dato, og så kan vi godt se igennem fingre med, at historien ser temmelig søgt og forudsigelig ud. Southpaw kan godt gå hen og blive dette års Warrior

ANNONCE
8 fede film, du skal se i biografen i august
Hitman: Agent 47

Premiere: 27. august

Med: Zachary Quinto, Rupert Friend, Hannah Ware med flere

Derfor skal du se den: Det verdenskendte danske computerspil har fået endnu en kærlig hånd, hvilket i den grad var tiltrængt oven på Xavier Gens' horrible 2007-filmatisering. Rupert Friend (Homeland) spiller den hårdføre lejemorder, Agent 47, der teamer op med en kvinde for at hjælpe med at finde ud af hendes herkomst.

Hitman: Agent 47 kan at dømme ud fra traileren meget vel blive 2015s action-åbenbaring, selvom det er en helt uprøvet instruktør (polsk-tyske Aleksander Bach), der står bag.

ANNONCE
8 fede film, du skal se i biografen i august
Sommeren 92

Premiere: 27. august

Med: Ulrich Thomsen, Mikkel Boe Følsgaard, Lene Maria Christensen med flere

Derfor skal du se den: Vi ved det. Du har set traileren og sikkert tænkt: "Det må da være en joke, right?" Det er det desværre ikke, men ses skal den. Filmen om den begivenhed, alle stadig snakker om, får endelig premiere. Og så er vi ligeglade med, at filmen mest af alt ligner en sølle parodi på noget, der lige så godt kunne være en Morten Korch-film.

Ulrich Thomsen spiller Ricardo (eller i det mindste gør et forsøg), mens en hel række af Danmarks nye skuespillere spiller fodboldlandsholdet, der rystede verden på bedste vis i 1992 ved at tage EM-pokalen med hjem til vores lille land. Selvom filmen sikkert kommer til at høste jammerlige anmeldelser (okay, nu er vi også hårde, men det er vitterligt det, vi tror), bliver det uden tvivl dette års helt store biograf-basker.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce