Magasinet M!

8 fordele og ulemper ved at onanere hver eneste dag

Er du for gavmild ved pølsen?Det er ikke nogen hemmelighed, at vi mænd - og sikkert også kvinder, men nu kan vi kun lige tale på vores køns vegne - er glade er for at smide underdrengene og hygge os på solofronten.

Hiv i banditten, spille den af, polere gearstangen, tømme løgposen - der er mindst lige så mange varianter af udtrykket, som der er dillere i farvandet. 

Men det er meget forskelligt, hvor meget man egentlig onanerer på ugentlig eller månedlig basis - og kan man egentlig onanere for meget?

Svaret er: Det kommer an på dig. Der er ikke noget i vejen for at hive spøgepølsen ud af skjul hver dag, hvis det ikke påvirker nogen andre ting i din hverdag.

Fysiologisk er det nemlig en positiv ting for kroppen af få udløsning - det skal bare ikke kamme over.

Herunder har vi fundet 4 fordele ved hyppig onani og 4 ulemper: 

ANNONCE

Fordele ved regelmæssig onani

Prostata-sundhed

Nogle undersøgelser antyder, at regelmæssig ejakulation kan bidrage til at opretholde prostata sundhed ved at reducere risikoen for visse prostata problemer, såsom prostatakræft.

Stressreduktion

Onani, ligesom seksuel aktivitet generelt, kan frigive endorfiner og andre neurotransmittere, der kan reducere stress og forbedre humøret.

Forbedret søvn

For nogle mennesker kan orgasme bidrage til at fremme afslapning og dermed forbedre søvnkvaliteten.

Bedre seksuelle evner

Regelmæssig onani kan hjælpe mænd med at blive mere fortrolige med deres egen krop og seksuelle reaktioner, hvilket potentielt kan forbedre deres seksuelle funktion og præstationer med en partner.

Ulemper ved overdreven onani

Fysisk irritation

Hyppig onani uden tilstrækkelig glidecreme eller i en aggressivt maner kan føre til irritation eller endda mikrotraumer på penishuden.

Potentiel afhængighed

Nogle mennesker kan udvikle en afhængighed af onani, hvor det bliver en primær eller udelukkende måde at opnå seksuel tilfredsstillelse på, hvilket kan have negative konsekvenser for ens personlige og sociale liv.

Reduktion af seksuel følsomhed

Hyppig onani kan i nogle tilfælde føre til midlertidig reduktion af følsomheden i penis, hvilket kan påvirke seksuel nydelse og præstation.

Tids- og energitab

For nogle mennesker kan overdreven fokus på onani tage tid og energi væk fra andre aktiviteter og forpligtelser. I sidste ende afhænger sundheden af at onanere hver dag af individuelle faktorer som fysisk og mental sundhed, personlige præferencer og livsstil. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce