Magasinet M!

8 gode idéer til den perfekte mandelgave

Efter julemaden følger risalamanden, og med den kommer mandelgaven, men hvad skal man finde på? Få 8 gode bud lige her.

Den perfekte mandelgave

Der skal købes rigeligt med gaver til jul, men én gave skiller sig lidt ud fra de andre: Mandelgaven. Der er kamp om den, og det skal være en gave, som alle bliver glade for, og det kan være svært at finde noget, der gør alle tilfredse.

Her er 8 gode bud, der forhåbentligt kan gøre jagten lidt nemmere for dig - så er det bare om at vælge én, der passer til lige netop din familie. 

ANNONCE
iStock - 8 gode idéer til den perfekte mandelgave iStock

En god oplevelse

En oplevelsesgave kan bruges af alle, og det er sjovt med en gave, man kan glæde sig til. Du kan f.eks. give en tur i biografen, en lækker brunch eller et gavekort, så vinderen helt selv kan bestemme, hvad pengene skal gå til.

Oplevelsesgaver kan f.eks. købes hos Bellevue Box lige her. 

ANNONCE
8 gode idéer til den perfekte mandelgave

En gave, der varer længe

Et abonnement til et magasin er en mandelgave, der med garanti bliver husket - den lander nemlig i postkassen hver måned og skaber glæde hos modtageren.
Du kan vælge et gavekort til et valgfrit magasin her.

8 gode idéer til den perfekte mandelgave

Et sjovt spil

Et brætspil af en art kan også være en idé til en mandelgave; I kan spille det senere på aftenen, hvis I har lyst, og så kan vinderen snuppe det med hjem bagefter.

Det kunne f.eks. være Hint fra BezzerWizzer, hvor man, som navnet indikerer, skal gætte ting ud fra hints såsom at mime, nynne, tegne eller lignende. Det er sjovt, og alle kan være med, selv om de måske ikke lige kan ramme tonerne eller ejer de store artistiske evner.

Hint kan købes hos Bog & Idé lige her.

ANNONCE
8 gode idéer til den perfekte mandelgave

Den modige 

Hvis du skal holde jul hos svigerfamilien for første gang, er det måske ikke denne, du skal vælge, men hvis du skal holde julefrokost med drengene, kan du overveje masturbatoren fra FLESHLIGHT. Den er endda støbt efter den kendte pornoskuespiller Jenna Haze's vagina. Med den lille information er vi helt sikre på, at den falder i god jord ved middagsbordet. 

Du kan købe masturbatoren lige her. 
ANNONCE
8 gode idéer til den perfekte mandelgave

Årets biler 2016

Bil Magasinets årbog er skrevet med entusiastbriller og vægt på underholdende biler. Bladet indeholder 212 sider fyldt med b.la. konceptbiler, superbiler, firmabiler, GTI biler og meget mere.

Årets Biler 2016, 212 s. ill., af Carsten Nymann, kan købes lige her.

8 gode idéer til den perfekte mandelgave

Puslespil

Søger du en mandelgave, der kan holde familien beskæftiget i juledagene? City Puzzle bliver med sine 500 brikker til et kort over København.

Puslespillet kan købes lige her

ANNONCE
8 gode idéer til den perfekte mandelgave

Giv et øl-abonnement

Med et abonnement på Boxbeers får mandelgavevinderen leveret mikrobryg til døren hver måned. Der bliver leveret forskellige øl som IPA´er, Stouts, Saison, Sour, Barley Wines etc. Med et ølabonnement på 299 kr. forkæles modtageren med 6-8 øl hver måned.

Bestil et øl-abonnement lige her.

ANNONCE
8 gode idéer til den perfekte mandelgave

Forladte steder

Fotograferne Elhøj og Kirchhoff har i 8 år rejst i mange dele af verden og dokumenteret steder, som er blevet efterladt og kun har små spor af mennesker. De mennesker, der af forskellige årsager måtte forlade deres hjem og aldrig vendte tilbage.

Deres billeder er resultatet af mange timers research, planlægning og til tider ulovlig indtrængen for at genspejle og respektere disse glemte steder.

Du kan købe bogen Abandoned, Forladte steder, her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt