Magasinet M!

8 grunde til at få Netflix

Netflix er ved at komme op i seriøse omdrejninger efter en sløv start. Her er 8 film, du skal se at få set i en fart.

8 grunde til at få Netflix

Netflix er spækket med fede serier. Ligefra den egenproducerede House Of Cards til anmelderroste og prisvindende serier som The Walking Dead og Homeland.

Derudover fik billedkvaliteten på Netflix' indhold sidste år et tiltrængt løft, da tjenesten gik fra at præsentere deres film og serier i HD til SHD (Super High Definition). Og snart kan de brugere med 4K-fjernsyn nyde Netflix' titler i ultra HD (4 x HD-opløsning). I skrivende stund er der 2000 titler til rådighed på filmtjenesten. Så mon ikke der også er noget, der falder i din smag?

Der, hvor Netflix har haltet lidt efter konkurrenterne, har været på filmfronten. Til at starte med, var der nærmest kun ældre titler i Netflix' portefølje. Men det er de så sandelig ved at lave om på med monstertitler som The Avengers og Man Of Steel fra henhodsvis 2012 og 2013. Ikke nok med det, har Netflix har flere film fra IMDBs top 5 i deres enorme udbud.

På de næste sider præsenterer vi dig for 8 fede titler, du snarest skal tjekke ud på Netflix.

ANNONCE
8 grunde til at få Netflix
THE AVENGERS (2012)

Mens vi venter på Avengers: Age Of Utron,  der får premiere verdenspremiere 1. maj næste år, kan vi nyde den første Avengers-film fra 2012 igen og igen på Netflix. Superheltefilmen, der samlet Marvel-universets største helte, blev skamrost af anmeldere og publikum, da den i sin tid fik premiere. Dette bevirkede, at den lynhurtigt strøg til tops i biograferne verden over og sikrede sig en plads i filmhistorien som den tredjemest omsættende film - kun overgået af James Camerons Titanic og Avatar

IMDB-score: 8,2

ANNONCE
8 grunde til at få Netflix
TAXI DRIVER (1976)

Der var engang, hvor Robert De Niro var kendt for sublimt skuespil. Og ikke kun var en parodi på sig selv. Nu giver Netflix dig chancen for at opleve mesterværket Taxi Driver fra 1976, hvor instruktør Martin Scorsese får det absolut bedste ud af Robert De Niro. Uheldigvis for Scorsese blev han forbigået ved Oscar-uddelingen det efterfølgende år, da han dengang var oppe mod selveste Rocky, der som bekendt løb med den eftertragtede statuette i kategorien Bedste Film. Og Bedste Instruktør.

IMDB-score: 8,4

ANNONCE
8 grunde til at få Netflix
MAN OF STEEL (2013)

Indrømmet: Man Of Steel levede på ingen måde op til de enorme forventninger, vi havde til filmen. Når man ser navne som Chrisopther Nolan (The Dark Knigt-serien, Inception) og Zack Snyder (300, Watchmen) på plakaten, kan man ikke andet end have høje forventninger til en ny Superman-film. De blev desværre ikke indfriet. Filmen ville for meget, hvilket kom til udtryk med alle de krydsklip og flashbacks, der prægede filmen. Og "Avatar"-scenen fra Krypton kunne vi godt have været foruden.

Actionscenerne, derimod, kan vi ikke sætte en finger på. Superman slår en proper næve. Og for det alene (og det faktum, at det kun er et år siden, filmen gik i biograferne) vil vi anbefale Man Of Steel.

IMDB-score: 7,4

ANNONCE
8 grunde til at få Netflix
GODFATHER 1 + 2 (1972, 1974)

Mesterværket - eller rettere, mesterværkerne - over dem alle er Godfather 1 + 2. Netflix har været så søde og rare at smide alle tre film i serien ud til deres betalende kunder. 3'eren skulle aldrig være lavet. Men de første to film - Damn, det er filmkunst af høj, høj klasse. Instruktør Francis Ford Coppola, Marlon Brando, Al Pacino og Robert De Niro har aldrig været bedre. Og selvom filmene efterhånden har 40 år på bagen holder de stadig 100%. 

Åhh, Hollywood, hvorfor kan du ikke lave film som i de gode gamle dage længere?

IMDB-score: 9,2 & 9,0

ANNONCE
8 grunde til at få Netflix
PANS LABYRINT (2006)

Glem alt om den mexikanske instruktør Guillermo Del Toros HellBoy, Pacific Rim og Blade 2-film. Denne film her er uden sammenligning hans ubestridte mesterværk. Pans labyrint er en ond, modbydelig og fantastisk smuk fabel, der finder sted under Francos brutale regime under 2. Verdenskrig.

Eventyret, der handler om den lille pige Ofelia, der sammen med sin højgravide mor bliver tyranniseret af sin nye far, den ondskabsfulde kaptajn Vidal, er bestemt ikke egnet for børn.

Guillermo formår på fantastisk smuk vis at forene fantasi og virkelighed i en poetisk og visuel smuk film med virkelige monstre, der overgår dem den lille pige møder i sin fantasiverden.

IMDB-score: 8,3

ANNONCE
8 grunde til at få Netflix
THE GATSBY (2013)

"Whaaaat?", tænker du måske. Bare rolig, vi har gennemtænkt listen. Og The Great Gatsby er med, fordi der også skal være noget for dig og kæresten.

The Great Gatsby er en storslået film af den australske instruktør Baz Luhrmann, der også stod bag Moulin Rouge og Romeo + Julie. Så ved du, hvad du går ind til.

The Great Gatsby bygger på forfatteren F. Scott Fitzgeralds ultrapopulære novelle af samme navn og foregår i 20'ernes USA. 

IMDB-score: 7,3

ANNONCE
8 grunde til at få Netflix
THE DARK KNIGHT RISES (2012)

Den fedeste film i serien. Basta. Nogle ville fejlagtigt påstå, at den titel tilfalder nummer to film i trilogien, The Dark Knight, hvor Heath Ledger som bekendt brillerede med sin geniale fortolkning af jokeren. Men vi insisterer på, at Bane er den første og eneste skurk i Batman-universet, der er Batman overlegen, hvad angår intellekt og ren rå-styrke. Og den skurk, der har været tættest på at knække den mørke ridder.

The Dark Knight Rises markerer sig desuden ved at være den første store blockbuster - af relativ ny dato - som Netflix i sin tid lagde ud på deres streamingstjeneste.

IMDB-score: 8,6

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE