Magasinet M!

8 horror-historier om diarré der ALDRIG skulle have set dagens lys

Lad os understrege, at du aldrig skal stole på en prut.

Okay, det, du skal til at læse nu, er bestemt ikke for sarte sjæle. Det er Buzzfeed, der har bedt deres læsere om at komme med deres værste historier, hvor diarré indgår. Det er der kommet en del tåkrummende fortællinger ud af, som du kan læse herunder.


1. En rigtig lorte-date 

Vi var på anden date. Vi kørte hjem fra restauranten, da min mave pludselig krampede. Jeg bad ham holde ind til siden. Han spurgte, om jeg var okay. Jeg kunne ikke svare, fordi jeg havde så travlt med at klemme mine baller sammen. Det lykkedes ikke. Jeg sked i mine bukser. Lorten strømmede op fra buksekanten. Det var ulækkert, men jeg er alligevel taknemmelig. Den fyr er nemlig min ægtemand i dag.


2. Dommedags-zombien 

Jeg spillede zombie i en indie-film. Vi filmede 30 personer i et lille hus, så jeg måtte finde et andet toilet. Da jeg satte mig i bilen, mærkede jeg presset indefra. Endelig fandt jeg en kaffebar, men da var det for sent. Jeg sked i bukserne, mens jeg løb ind på toilettet. Efter jeg havde lettet mit hjerte, gik det op for mig, at jeg stadig var iført fuld zombie-make-up.

3. Bruden og hotelværelset 

Min mand og jeg blev gift i Las Vegas. Da vi landede på hotelværelset, faldt min mand straks i søvn. Ud af ingenting begyndte jeg at skide og brække mig - stadig iført min bryllupskjole. Jeg prøved at gøre rent. Håndklæder, sengetøj og gardiner, ja, alle former for stof blev brugt og efterfølgende smidt ud. Næste år vendte vi retur til samme hotel. Til vores store overraskelse fik vi præcis det samme værelse. Der var om-møbleret, men da min mand flyttede sofaen, udbrød han: "Se, dit bræk er her stadig!". Udvidende som han var, var det ikke bræk, der lå på gulvet.

ANNONCE
iStock - 8 horror-historier om diarré der ALDRIG skulle have set dagens lys iStock

4. Dronning af hotel-poolen 

Vi var på ferie med familien. I varmen besluttede min søster og jeg at hoppe i poolen. Jeg skulle virkelig prutte, så jeg svømmede hen i den ene side for lige at smide en "siver". Det var en fejltagelse. En STOR fejltagelse. Det viste sig, at jeg havde ukontrollerbar diarré. Poolens ellers krystalklare vand blev i løbet af splitsekunder forvandlet til et hav af brun væske. Lang historie kort: De blev nødt til at dræne poolen på grund af lille mig.


5. Mac 'n' cheese-skandalen  

Det var første dag til volleyball-træning, og jeg havde spist en hel portion mac 'n' cheese (populær amerikansk pasta-ret). Vi lavede interval-løb, og jeg skulle virkelig på potten. Skolen var lukket, så mit bedste bud var skoven. Så lige så hurtigt, som mit fyldte under-liv kunne løbe, skyndte jeg mig ud mellem træerne, og lige før det gik galt, satte jeg mig ned. Min stolthed og sjæl forlod mig, da jeg fortalte min træner, at jeg tog hjem, mens lorten sad fast mellem baller og lår. Turen over til min mors bil, har aldrig været længere - og mere nedværdigende.

6. Det brune bad  

Min mave gjorde ondt, men hver gang jeg slap en lille vind, følte jeg mig bedre. Jeg besluttede mig for at tage et dejligt varmt bad. Da jeg hoppede i karbadet, slap jeg en prut løs. En prut, som måske ikke skulle være blevet slået. Karbadet fyldtes med lort, og da jeg kæmpede for at komme op, gled jeg, slog mit hoved og tabte min bog. Jeg fik aldrig læst bogen færdig.

ANNONCE
iStock - 8 horror-historier om diarré der ALDRIG skulle have set dagens lys iStock

7. En venlig håndsrækning 

Jeg gik på college og fik antibiotika, som fuldstændig ødelagde mit fordøjelsessystem. Efter en fest endte jeg hos fyren, som jeg havde haft et godt øje til i noget tid. I frygt for at miste kontrollen holdt jeg mig over bæltestedet. Han spurgte om jeg blev og overnattede, hvilket jeg uklogt sagde ja til. Han faldt hurtigt i søvn, og jeg tænkte, at jeg snildt kun vippe en lydløs siver ud. Det endte desværre i et flydende helvede, hvor mine trusser knapt kunne stå for presset. Han vågnede. Efter bedste evne begyndte jeg at give ham en "håndtryller". Det lykkedes at distrahere ham, og jeg måtte efterfølgende smutte med lort løbende ned af mine ben.

8. Baghave-fest 

Min familie og jeg var fanget i en hæslig trakfik-kø. Jeg havde fået pandekager til morgenmad, og pludselig var der noget, der ikke føltes korrekt. Vi var i et boligområde, så der var intet offentligt toilet i nærheden. Jeg så et hus, der var til salg, bilen blev parkeret, og jeg skyndte mig om i baghaven. Netop som bukserne ramte jorden, satte min mor sig ned lige ved siden af mig. Hun var tydeligvis også blevet dårlig efter at have spist af samme tallerken som mig. Da pandekage nummer et ramte det morgenfugtige græs, råbte ejendomsmægleren: "Nå, hvad synes I så om haven?". Aldrig i hele mit liv, har jeg været så rød i ansigtet.

Læs flere historier her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce