Magasinet M!

8 jubelidioter

Scoringer skal fejres i eksplosioner af glæde, men kikser jubelscenerne er vejen til antiklimaks dog ufattelig kort.

8 jubelidioter

Gal tilskuer

En meget hoverende spiller eller en fan, der har bettet på en anden første målscorer? Vi ved det ikke, men sjovt ser det ud.

 

Højdespringer

Fodbold eller højdespring. Al start er svær, men at dømme ud fra jubelscene, råder vi ham til at holde sig til spillet med den runde kugle.

ANNONCE

 

Supermand flyver forgæves

Man skal hylde holdkammeraterne når de fremtryller genialiteter på græstæppet. Har du planer om at falde dine kammerater om halsen, bør du sørge for at afstemme dit spring, så det passer til målet. Det glemte denne gut.

 

Synkront jubel nas

Klyngen er en klassiker efter en scoring. Får to holdkammerater den samme brillante ide med at "ride" på målscoreren, kan det i værste fald give ligeså meget hovedpine som en 80-hestes-brandert.

ANNONCE

 

Knastør bane

Efter en scoring må det være det fedeste at spurte mod hjørneflag, knalde knæerne i græstæppet og glide ud mod fansene for at modtage et velfortjent hyldestbrøl. Men husk lige at græstæppet skal være være fugtigt. Ellers glider du ikke ret langt.

 

Bare sært

Sidder du meget på bænken, eller er du bare usandsynlig uskarp foran kassen, kan det være en overvældende oplevelse at se bolden gå i nettet. Efterfølgende står du over for en ny udfordring. Jubelscenen. Her er en alternativ en af slagsen.

ANNONCE

 

Tribuneplads

Det er ikke kun fodboldens drenge, der er jubelidioter. Ishockeygutterne klarer sig også ganske fint på den front. Præcis, hvad denne gut har tænkt sig, skal vi lade være usagt, men vi skyder på, at en plads på tribunen ikke var en del af planen.

 

Dårlig taber

Jubelscenerne kan være ekstra salt i såret for modstanderne i kampens hede. Her er en dårlig taber, der ikke finder sig i noget pis. Bemærk iøvrigt, at spilleren, der laver touchdownet, hamrer bolden i løgene på sig selv, lige inden det går helt galt. Dumt.

ANNONCE

 

 

 

Del

Seneste nyt

ANNONCE