Magasinet M!

8 onde træningsscener på film

Blod, sved, tårer - og MASSER af gåsehud. M! guider dig gennem de fedeste træningsscener på film.

8 onde træningsscener på film

Karate Kid

Efter at have vokset biler, malet stakit og stået på et ben har Daniel-san pludselig lært karate og deler øretæver ud som ingen anden. Logisk? Næ. Fedt? Meget.

 

Drunken Master

Vi vælger kun at tage én asiatisk kampsportsfilm med på vores liste - ellers ville den jo hedde en top 1000. Derfor har vi også valgt den fedeste - Drunken Master - og med kongen af Kung-Fu (en meget ung Jackie Chan) kan vi ikke gå helt galt i byen.

ANNONCE

 

Kill Bill 2

 

Kun Peter Lundin vil kalde Uma Thurmans bryllup i Kill Bill for romantisk. Og efter at have set Uma Thurmans sindssyge træning i Kill Bill 2 har vi da også næsten, men også kun lige næsten, ondt af stakkels Bill, da hun beslutter sig for at splitte ham til atomer.

 

Batman Begins

Først I Batman Begins fik vi forklaringen på, hvordan en fesen rigmandssøn - uden superkræfter - kunne uddele øretæver til selv de største superskurke. Og nej, med superskurke mener vi ikke Klaus Riskær eller Stein Bagger.

ANNONCE

 

 

Bloodsport

Hvis Jackie Chan er kongen af kung-fu, må Van Damme være kongen af karate. Nyd denne video, som er intet mindre end genial, og se hvordan man fanger fisk med de bare næver, rykker træer op med roden og serverer te med bind for øjnene. Det lyder fjollet - og det er det også - men nyd de gåsehudsøjeblikke der er, når Frank Dux (Van Damme) får anerkendende nik fra sin mester. 

ANNONCE

 

 

Kickboxer

Endnu et træningspas med Van Damme. I den geniale kampsportsfilm lægger Van Damme ud som hjælpetræner for sin bror, Eric Sloane. Vi ved ikke om det er skovsneglen eller et voldsomt overforbrug af Soul Glo, der gør det, men Erics modstander bryder sig bestemt ikke om ham og ender med at gennemprygle og invalidere stakkels Sloane. Det gør man ikke ustraffet når ens bror hedder Van Damme. I denne legendariske træningsscene kapper han et palmetræ midt over - med skinnebenet. Av av.   

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE