Magasinet M!

8 vilde fetishes, du (måske) aldrig har hørt om

Kender du en spectrofilist?Der findes nærmest lige så mange fetishes i verden, som der findes kategorier på Pornhub. Mennesker kan godt have en lidt bizar tendens til at få alt seksualiseret.

En fetish defineres typisk som en stærk og ukontrollabel seksuel interesse eller tiltrækning til et objekt, en kropsdel eller en bestemt handling, som ofte ikke er seksuelt i sig selv.

Altså noget som ikke er 'normalt' i forhold til almindelig samleje - fetishes kan eksempelvis være analsex, BDSM, læder, voyeurisme og age play.

Men vi har fundet 8 eksempler på fetishes, du nok aldrig har hørt om før!

Tjek dem ud herunder:

ANNONCE
8 fetishes, du nok aldrig har hørt om

Spectrofili

- en form for fetish eller seksuel interesse, hvor en person føler seksuel tiltrækning eller ophidselse ved at se eller forestille sig paranormale fænomener eller spøgelser, typisk i forbindelse med seksuelle aktiviteter. Mennesker med spectrofili kan opleve ophidselse ved at se eller tænke på spøgelser, ånder eller andre paranormale væsener, og de kan endda fantasere om at have seksuel kontakt med dem.

Agalmatofili

- en form for fetish, hvor en person føler seksuel tiltrækning eller ophidselse ved at se på, røre ved, eller fantasere om statuer, mannequiner, eller andre former for statiske, menneskelignende objekter.

Makrofili

- en form for fetish, hvor en person føler seksuel tiltrækning eller ophidselse ved tanken om eller fantasien om gigantiske mennesker eller objekter. Mennesker med makrofili kan blive seksuelt ophidsede af forestillingen om at være enten meget større end andre eller at interagere med personer eller genstande, der er meget større end dem selv.

Katoptronophilia

- en fetish, der refererer til en seksuel interesse eller tiltrækning til spejle. Personen med denne fetichisme kan føle seksuel ophidselse ved at se på sig selv i spejlet eller se andre udføre seksuelle handlinger i et spejlbillede. Det kan også indebære fantasier om at have sex foran et spejl eller at bruge spejle på andre måder under seksuel aktivitet.

Coprofili

- en form for fetish, hvor en person oplever seksuel tiltrækning eller ophidselse ved afføring - både tanken, men også det at lave afføring og konsistensen. Dette kan manifestere sig på forskellige måder, herunder fantasier, rollespil eller direkte seksuel kontakt med afføring. Kan du huske 2 Girls One Cup?

Hobofili

- ganske enkelt en tiltrækning til mennesker, som er hjemløse. 

Axillisme

- en fetish, hvor en person føler seksuel tiltrækning til armhulerne, enten ved at se på dem, røre dem eller endda dufte eller dyrke sex med dem.

Psellismophilia

- refererer til en fetish, hvor en person føler seksuel tiltrækning eller ophidselse ved stamning eller talefejl.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce