Magasinet M!

9 Blu-ray, du SKAL eje.

Der er bare nogle film, man må eje i samlingen.

9 Blu-ray, du SKAL eje.

På de næste sider har vi fundet 9 relativt nye film, der fortjener en plads i din dvd/Blu-ray-samling.

9 Blu-ray, du SKAL eje.
The Amazing Spider-Man

Der er mange grunde til, at Sony Pictures valgte at reboote Spider-Man-serien blot fem år efter det seneste eventyr om den netsvingende superhelt. For hvis ikke Sony fik fingeren ud inden for netop fem år, ville filmrettighederne ryge tilbage til Marvel. Og når man ser på, hvor populær Spider-Man-serien har været for Sony målt i kroner og ører, forstår man godt, hvorfor de valgte at reboote serien, når nu instruktøren fra de "gamle" film, Sam Raimi, ikke gad at lege med mere.

 

Og rent filmisk var det slet ikke en dum idé at få noget frisk blod indover. For den nye Spider-Man er en helt fantastisk film, som M!s filmanmelder i sin tid gav 5 flotte stjerner ud af seks mulige.

Læs anmeldelsen her

Ude: 6. november

Pris: 199 kr.

Kan købes her

ANNONCE
9 Blu-ray, du SKAL eje.
The Avengers

En af årets fedeste film er uden tvivl The Avengers. Om det er årets fedeste film, får du svaret på i M! 181. Faktum er dog, at The Avengers sparkede voldsom røv, da den udkom i de danske biografer i maj-måned. Og den fortjener helt sikkert masser af gensyn hjemme i stuealteret.

 

Ude: nu

Pris: 199 kr.

Kan købes her

ANNONCE
9 Blu-ray, du SKAL eje.
  Jaws

Ja, vi ved godt, at effekterne ikke er voldsomt fede, når man ser filmen i dag, men det ændrer ikke ved, at Jaws er en seks-stjernet filmoplevelse af den slags, man desværre oplever for sjældent i dag.

Steven Spielbergs gennembrudsfilm og gyseren, der startede hele blockbuster-bølgen har efterhånden 37 år på bagen og er netop blevet udgivet i en knivskarp udgave på Blu-ray, som du ikke må snyde dig selv for.

Ude: nu

pris: 199 kr.

Kan købes her

ANNONCE
9 Blu-ray, du SKAL eje.
Avatar 3D

Det var James Camerons Avatar, der i julen 2009 egenhændigt sparkede 3D-bølgen i gang. Og siden gik sin sejrsgang verden over, hvor den formåede at vælte Camerons egen Titanic af tronen som den suverænt højst omsættende film.

Nu kan du nyde denne smukke film i 3D (hvis du har udstyret til det, vel at mærke). Scenerne på Pandora har en farve og dybde, vi endnu ikke har set overgået. Imponerende.

 

Ude: Nu.

Pris: 250 kr.

Kan købes her

ANNONCE
9 Blu-ray, du SKAL eje.
Indiana Jones: The Complete Adventures

Den 24. september 2012 udkom Indiana Jones The Complete Adventures i helt nye og stærkt forbedrede udgaver på Blu-ray. Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones and the Temple of Doom, Indiana Jones and the Last Crusade og Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Alle fire eventyr kan nu nydes i fantastisk HD kvalitet og 5.1 lyd.

 
Ud over den flotte og knivskarpe kvalitet har du muligheden for at opleve materiale aldrig før set på den ekstra femte disk, der er fyldt med bonus features.

We want.

 

Ude: Nu!

Pris: 450 kr.

Kan købes her

 

ANNONCE
9 Blu-ray, du SKAL eje.
  Dark Knight Rises

Da The Dark Knight Rises udkom i sommers fik den følgende ord med her fra:" Dette er den absolut bedste superheltefilm, der nogensinde er lavet". Vi kvitterede naturligvis med seks stjerner ud af seks mulige.

Og nu udkommer den sidste film i Nolans Batman-trilogi snart på Blu-ray og dvd. En hjemmebiograf-oplevelse du ikke kan være foruden.

Ude: 28. november

pris: 200 kr.

Kan købes her

ANNONCE
9 Blu-ray, du SKAL eje.
Men In Black-trilogien

Den første Men In Black-film fra 1997 var en fantastisk underholdende film. 2'eren var skam ok, men nåede overhovedet ikke 1'erens niveau. I år udkom så den tredje film i rækken. Og den er næsten ligeså god som den første, hvilket er nok til, at vi ikke tøver med at anbefale denne trilogi til alle MIB-fans.

 

Ude: Nu

Pris: 299 kr.

Kan købes her

ANNONCE
9 Blu-ray, du SKAL eje.
  Prometheus

Nogle elsker den, andre hader den. Undertegnede hører til den første gruppe. Prometheus tager udgangspunkt i den græske mytologi om titanen Prometheus, der mod gudernes vilje skabte det første menneske og siden trodsede guderne yderligere ved give menneskene ilden.

Billedsiden i Prometheus er storslået og noget af det smukkeste vi har set i mange, mange år. Den første scene alene er næsten nok til at købe Blu-ray-udgaven.

 

Ude: Nu

pris: 200 kr.

Kan købes her

ANNONCE
9 Blu-ray, du SKAL eje.
  How I Met Your Mother - sæson 7

Da M!s læsere sidste år skulle kåre verdens bedste tv-serie kom How I Met Your Mother ind på en suveræn første plads. Og nu kan du få fingrene i hele den syvende sæson med dine yndlingsvenner. Så har du også noget at give dig til, når det er blevet for koldt til at gå ud.

 

Ude: nu

Pris: 300 kr.

Kan købes her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE