Magasinet M!

9 nye film- og serietrailers der fik os til at glemme Super Bowl

Med Super Bowl er du altid sikret nye trailers af de største, kommende film og serier. Hvilke(n) glæder du dig mest til?

9 nye film- og serietrailers der fik os til at glemme Super Bowl

Logan

Premiere: 2. marts

En af de Marvel-film, vi virkelig glæder os til, da Logan ser ud til at adskille sig en smule fra de tidligere Wolverine-film. Filmen skulle være mere voldelig og have en mørkere tone. Men ja, selvom Hugh Jackman har proklameret, at det bliver det sidste, man ser til ham som Wolverine, kan du nok godt regne med, at serien får et reboot snarest.

ANNONCE

Life

Premiere: 23. marts

2017 bliver et stort sci-fi-år. Ridley Scott skal forsøge at rette op på Prometheus-fadæsen med sin nye Before Alien: Covenant, og Denis Villeneuve laver den længe ventede efterfølger til Blade Runner. Inden da kan du opleve Ryan Reynolds og Jake Gyllenhaal battle en klam, lille fætter på Mars i denne nye sci-fi thriller fra Daniel Espinosa, manden bag Snabba Cash.

ANNONCE

The Fate of the Furious

Premiere: 13. april

Er du til hurtige biler, er du selvfølgelig også til Fast and Furious-filmene. Den ottende film får premiere i år, hvor Vin Diesel får selskab af selveste Charlize Theron og Helen Mirren. Det bliver højst sandsynligt årets adrenalinbrag.

The Handmaid's Tale - sæson 1

Premiere: 26. april

Streaming-sitet og produktionsselskabet Hulu ser ud til at være kommet for at blive. Og The Handmaid's Tale er højst sandsynligt deres mest ambitiøse projekt til dato. Det er serie-versionen af Margaret Atwoods 1985-roman af samme navn, der foregår i en postapokalyptisk fremtid, hvor kvinder overhovedet ingen rettigheder har. Serien har Mad Mens Elisabeth Moss, Gilmour Girls' Alexis Bledel, Orange is the New Blacks Samira Wiley og Shakespeare in Loves Joseph Fiennes i hovedrollerne. 

ANNONCE

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Premiere: 4. maj

Yes! Star-Lord og co. er tilbage, når den anden Guardians of the Galaxy-film får premiere til maj. Heri fortsætter det akavede team deres eventyr, mens Star-Lord - eller Peter Quill, som han hedder - kommer tættere på sandheden om, hvor han stammer fra. Der bliver uden tvivl 1000 procent underholdning for alle pengene.

ANNONCE

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales

Premiere: 26. maj

Johnny Depp er tilbage som Kaptajn Jack Sparrow, når den femte film i Pirates of the Carribbean-franchisen får premiere i slutningen af maj. Dead Men Tell No Tales ser ud til at blive lidt mere spektakulær end sine forgængere og er denne gang instrueret af den norske Kon-Tiki-duo, Joachim Rønning og Espen Sandberg. Så må vi bare håbe, at de kan genfinde noget af magien fra den første film.

ANNONCE

Baywatch

Premiere: 1. Juni

Det kan godt være, at en Baywatch-film virker unødvendig, men vi håber blot, at filmen godt ved, at den er unødvendig, og derfor bliver en sjov omgang - lidt lige som du så 21 Jump Street være det. Castet, der blandt andet består af Dwayne "The Rock" Johnson og Zac Efron, vidner i hvert fald om en vis form for selvironi. Vi frygter dog, at det bliver en gevaldig fuser.

ANNONCE

Transformers: The Last Knight

Premiere: 21. Juni

Michael Bay er tilbage med sin pengemaskine, der til dags dato har indspillet for mere end $3,7 milliarder på trods af rædderlige anmeldelser. I den femte Transformers-film vender Mark Wahlberg tilbage og får selskab af Anthony Hopkins, som virker til at have mistet enhver form for selvrespekt. Men hva' fa'en! Kæmpemæssige robotter, der slås, tiltaler os alligevel mere, end vi tør at indrømme.

ANNONCE

Stranger Things - sæson 2

Premiere: 31. Oktober

Netflix' store succes fra 2016 vender tilbage på det lille lærred til Halloween. Og det virker til, at du kommer til at få mere af det hele, hvad angår horror-elementer og størrelsen på mosteren. Yderligere ses børnene i det, der ligner Ghostbusters-dragter. Nøj, hvor vi glæder os.

ANNONCE
Del

Seneste nyt