Magasinet M!

9 tåkrummende øjeblikke fra dansk tv

"Er det en abe?" "Hvad siger du?"

9 tåkrummende øjeblikke fra dansk tv

"Er det en abe?"

"Er det en abe?"

Ah, gode gamle Line Baun Danielsen. Hun har været studievært i mere end 20 år, og alligevel er det, hun vil blive husket for i al evighed, denne lille sekvens, hvor hun og Ole Stephensen kigger på postkort. Og hvor hendes forsøg på at bortforklare, at hun lige har kaldt en sort mand for en abe, kun gør hele episoden endnu mere pinlig.

ANNONCE

 

Karate-Kaj i Aftenshowet

Note til karate-typer, der gerne vil optræde i fjernsynet med deres karate-færdigheder: Hvis man skal i Aftenshowet og optræde med, at man kan knuse kokosnødder med de bare næver, så kan man med fordel lige øve sig først - så man i det mindste er i stand til at knuse en enkelt...

ANNONCE

 

Bille August forlader studiet

Kunstner-typer er nogle skrøbelige sjæle - som det ses her, hvor Bille August forlader et interview i DR2's Deadline, fordi han simpelthen ikke kan magte at tale om sin nye film, fordi der lige har været et indslag om Irak-krigen. 

        

 

Halløj i Quizhjørnet

Man må tage hatten af for værterne i det besynderlige program Quizhjørnet, eftersom de udmærker sig ved et højt entusiasme-niveau, som de står der i deres studie, der åbenlyst har kostet 12 kr. at bygge og forsøger at få tiden til at gå langt ude for den bedste sendetid. Og man må især tage hatten af for ham her, der sådan nogenlunde at bevare fatningen i en stadigt mere meningsløs samtale med en quiz-deltager, som ikke helt har fattet, hvad det hele går ud på.

ANNONCE

 

"Det er direkte fjernsyn det her!"

Klassisk episode fra Go'Morgen Danmark, hvor en heltmodig herre iført habitjakke og cigaret forsøger at stoppe en løbsk bil. Og slår sig selv til lirekassemand, mens Anders Breinholt - og det kan man ikke bebrejde ham - er flad af grin.

 

Rudy Frederiksen laver en musikvideo

        

Det kræver stærke nerver og en høj pinlighedstærskel at se samtlige 7 minutter og 21 sekunder af denne video, hvor hele Danmarks chatkonsulent tages med bukserne nede og roder sig ud i nogle stadigt mere kulørte forklaringer. Så løb dog bare din vej, Rudy!

ANNONCE

 

Claus Buhr er sur

        

Vent til cirka halvt inde i indslaget og se, hvorfor det nogle gange er meget godt, at journalisterne, der forsøger at viderebringe nyheder, sidder inde i studiet og berusede tosser render rundt ude på gaden - i stedet for at kombinere de to.

 

Alt er under kontrol på Nørrebro

Endnu et herligt live-indslag, hvor en politimand beretter om, hvordan politiet er massivt tilstede på Nørrebro - og i samme ombæring mister al autorietet. Og sin hat.

ANNONCE

 

Peter Tanev rapper

Vores sidste indslag er ikke pinligt og tåkrummende, fordi det noget går galt. Det er mere tåkrummende på en måde, så man får lyst til at skrive et digert læserbrev til TV 2 og gøre opmærksom på, at de har stjålet 40 sekunder af ens liv. Og spørge om de gider at lade være med at drikke snaps til redaktionsmøderne.

ANNONCE

 

 

Del

Seneste nyt