Magasinet M!

9 tatovører fortæller om de værste oplevelser de har haft med kunder

Er du tatovør, kommer du ud for lidt af hvert. Alt fra at tatovere røvhuller og pikkemænd til oralsex for næsen af dem.

Folk er dumme. Eller i hvert fald nogen er. Især, når de vælger at få tatoveret noget på deres kroppe, som de helt sikkert vil komme til at fortryde et senere tidspunkt i livet (vi nævner ingen navne, men husker en episode i reality-serien Sommer i Sunny Beach, hvor en gut fra Randers fik tatoveret "Thomas Holst er homo" på overarmen). Nu har en flok blæk-kunstnere delt de værste oplevelser, de har haft med kunder, på sitet Reddit. Og det er ikke mindre en priceless underholdning. Læs de bedste herunder.

ANNONCE
YouTube Screendump / Screwed DK - 9 tatovører fortæller om de værste oplevelser de har haft med kunder YouTube Screendump / Screwed DK

Ups?
"Min 'kammi' fortalte mig engang en af de værste tatoveringshistorier, jeg nogensinde har hørt. Selvfølgelig imens jeg selv blev tatoveret. Han plejer at have et gæstespot ved en tatovør, der bor ude på landet, hvor ikke mange kommer ud. En dag kom denne gamle kvinde ind i den shop og bad om at få klovne-makeup tatoveret i sit ansigt. Tatovøren sagde selvfølgelig nej, hvorefter hun gik. Næste dag kom hun ind i shoppen igen - en dag, hvor en anden var på arbejde. Denne yngre fyr havde brug for pengene på det tidspunkt og gik med til at tatovere hendes ansigt. Han vidste bare ikke, at kvinden var svært mentalt handicappet. Et par dage senere dukkede en betjent op i butikken og spurgte angående kvinden og mødet med hende. Det viste sig, at hun havde fundet ud af, hvad hun havde gjort kort tid efter, og havde så begået selvmord."
 

Røv-fedt arbejde? Arrrghhhh!
"Et par kom ind i min shop - begge sobre. De havde datet i to - måske fire uger - og ville have hinandens navne tatoveret? på deres røvhuller. En ring af bogstaver med hinandens navne omkring deres røvhuller!!! Pigens? tingest ville ikke stoppe med at spjætte, mens jeg udførte mit arbejde. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Manden sagde så: "Put din tommelfinger ind i hullet - det plejer jeg at gøre". Og det gjorde jeg så. $500 for 10 minutters arbejde."

ANNONCE
9 tatovører fortæller om de værste oplevelser de har haft med kunder

En pik-drage
"Min boss tatoverede engang en fyr, som ville have hele hans pik og klunker forvandlet til en drage. Det gik min boss med til for en vanvittig pris - ca. $1000 for tre timers arbejde. Han endte med at tatovere ham i et privat rum i shoppen, men alle ville selvfølgelig vide, hvordan han gjorde det. Når du tatoverer, har du nålen i den ene hånd, mens du strækker huden med den anden? men hvordan strækker du pik-hud? Havde kunden boner på eller hvad?

Det viste sig, at han havde fået kunden til selv at strække huden ud. Han brugte altså tre timer på først at strække pikken den ene vej og bagefter den anden, så min chef kunne tatovere hele hans nedre region. Bagefter skulle han så strække sit klunkeskind ud, som var det Batman. Min chef havde egentlig tænkt på, at fyren skulle have haft stiv pik - men han kunne selvfølgelig ikke holde den oppe, mens den fik stukket en nål i sig. I dag nægter vores shop at lave tatoveringer på genitalier, og det her er hvorfor."


Tjek lige datoen en ekstra gang

"Lige nu sidder jeg og venter på en dame, så jeg kan fikse en forkert dato, jeg er kommet til at tatovere på hende. Hun kiggede på skitsen, før vi gik i gang, ligesom jeg fik hende til at tjekke, at alt var, som det skulle være. Det samme gjorde kæresten. I morges fik jeg så en SMS om, at årstallet var forkert."
 

Når det at blive afvist er det værd
"En af mine venner arbejdede i en tattoo-shop, men han var den, der piercede folk. Et par kom en eftermiddag ind i butikken. Hun ville havde en piercing lige oven over klitoris. Intet usædvanlig ved dette, bortset fra at min ven sagde, at de nok lige havde haft sex ude på parkeringspladsen, og at fyren var kommet op i hende. For så snart hun satte sig i stolen, begyndte det at strømme ud derfra og løb ned på stolen. De blev bedt om aldrig at vise sig i salonen igen."

ANNONCE
9 tatovører fortæller om de værste oplevelser de har haft med kunder

Prinsesse Bubby
"Et par kom ind i den tattoo-salon, jeg arbejdede i. Pigen var lige fyldt 18, og fyren lignede en i slut-30'erne. Hun sagde, at han måtte vælge, lige hvad han ville havde, hun skulle have tatoveret. Han valgte, at hun skulle havde hans navn med efterfølgende "ejer mig" tatoveret over den nedre maveregion. I dag ville jeg havde afvist at lave sådan en tatovering, men det var på et tidspunkt, hvor jeg lige var begyndt at tatovere. Jeg arbejdede i en rigtige lorte-shop, hvor min chef kun tænkte på penge, så jeg havde ikke rigtigt noget valg.

Jeg færdiggjorde hendes tatovering, alt imens han sagde, at de ville komme tilbage den følgende dag, hvor han ville få en tatovering med hendes kaldenavn, "Prinsesse Bubby", i sin nakke. Han blev ved med at gå ind og ud af butikken for at tale i telefon. Pludselig udbrød hun: "Jeg ved, at du taler med andre pige, lad være med at lyve over for mig". Han lo på den mest skråsikre måde. Hen imod slutningen, kiggede hun på ham med store Bambi-øjne og sagde: "Jeg elsker dig". Det eneste, han svarede, var: "Det ved jeg". Selvfølgelig kom han aldrig tilbage og fik sin Prinsesse Bubby-tatovering."
 

Det handler alt sammen om perspektiv
"Jeg har været tatovør i syv år. Jeg trak mig tilbage i 2009 for at få mig et arbejde, som lå tættere op ad min uddannelse. Den værste oplevelse? Jeg tatoverede en 40-årig autistisk kvinde, som var hypersensitiv - altså hun kunne ikke lide, at folk rørte ved hende. Hun blev ved med at bevæge sig og gå i panik. Ingen lige linjer overhovedet. Jeg gjorde dog mit bedste for at rette op på og skjule fejlene, men i sidste ende elskede hun simpelthen den skildpadde, hun havde fået. Jeg kan sagtens forstå de begrænsninger, hun havde, men hendes "passere" var de værste folk nogensinde. To hospitalsarbejdere i 20'erne, som gik om bag butikken for at tage coke og ryge tjald (det ved jeg, fordi de tilbød det til mig).

Efterfølgende besluttede de sig for at gå ud på toilettet for at knalde. Så min autistiske kunde og jeg begyndte at lære hinanden at kende. Jeg var overrasket over, at hun ville tale med mig og socialisere, når man tager i betragtning, hvordan det gik. Musikken skiftede, 10 sekunder med høje sexlyde, hvorefter min kunde sagde: "De har det altid så sjovt foran mig".

Jeg havde lyst til at banke dem begge. Da de var færdige, havde pigen sæd på sin uniform, mens fyren havde den største, våde plet på sine bukser. Og de stank begge af hash, sved og affald på en varm dag. Kunden gav mig det største knus nogensinde, men alt, jeg kunne føle, var had imod de to "passere"."

ANNONCE
9 tatovører fortæller om de værste oplevelser de har haft med kunder

Han slap dæmonerne løs
"Måske ikke den værste, men helt sikkert den underligste ting, der er sket for nyligt. Den her dreng havde det virkelig svært og blev ved med at bevæge sig, og jeg bad ham om at sidde stille. Jeg tror, at han var på stoffer, fordi han opførte sig vildt underligt. For at holde sin krop stille begyndte han at spænde og råbe "Kom så, kom så, kom så, kom så", og det var virkelig, virkelig ubehageligt. Jeg skulle lige til at sige til ham, at han også skulle stoppe med det, da han endelig besluttede sig for, at det var tilstrækkeligt."


Sindssyg. Sindssygt sjovt.

"Min tatovør fortalte mig denne historie, da jeg var ved at blive tatoveret. En fyr og en pige kom ind i hans shop og bad om at få en tatovering på pigens ryg. Et par minutter inde i tatoveringen begyndte pigen at sprælle. Tatovøren bad hende om at holde sig i ro. Et par minutter senere begyndte hun at sprælle igen. Han sagde: "Hvis du ikke holder dig i ro, kan jeg ikke færdiggøre tatoveringen. Hertil svarede hun: "Det gør virkelig ondt, men måske er der noget, der kan hjælpe. Tatovøren sagde, at hun bare skulle gøre det, hun ville - bare hun sad stille. Det lykkedes hende at stoppe sine spjæt, og der gik noget tid, før tatovøren fandt ud af, at hendes hoved var begyndt at nikke frem og tilbage. Han kiggede op fra sin tatovering, hvor han så, at pigen havde kærestens pik i sin mund. Han færdiggjorde tatoveringen, de betalte og gik.

En uge senere var tatovøren i en spillehal, hvor han genkendte pigens kæreste. De snakkede lidt, og han spurgte så: "Hvordan går det med din kærestes tatovering?" Manden svarede: "Kæreste? Det var første dag, jeg havde mødt den skøre kælling. Jeg har ikke talt med hende siden"."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce