Magasinet M!

9 ting du altid fortryder dagen derpå

Er du en fyr mellem 16 og 99 år? Så kan du (desværre) genkende de fleste af disse punkter.

1) At have brugt alt for mange penge i byen. Netbank lyver (desværre) aldrig. Var det virkelig nødvendigt med den sidste flaske sprut? Og hvad sker der for dit gavmilde væsen, når promillerne hober sig op?


2)
 At have brugt hele din aften (og alle dine penge) på den samme pige - uden gevinst. Enten fordi, hun allerede havde en fyr på. Eller fordi, du ramte vennezonen efter 12 minutter, da snakken faldt på din døde kat. Og du begyndte at græde som en lille pige.


3)
At have snapchattet upassende billeder og tekster til piger, du plejede at flirte med. Plejede. De er sjovt nok holdt op med at svare tilbage efter dine upassende snaps. 

ANNONCE
9 ting du altid fortryder dagen derpå

4) Du skulle ikke ha' danset - med din ven. Fyre, der danser, er sjældent et pænt syn. To fyre, der danser sammen, er et absolut no-go. Også selvom I gør det for at "bumpe" ind i andre piger på dansegulvet. Don't fucking do it.


5) 
At have taget en taxa hjem - selvom du cyklede ind til byen. Det betyder, du skal lette din fede tømmemændsramte røv dagen derpå for at hente en fucking cykel, når du kunne have ligget på sofaen hele dagen med en iskold cocio og The Walking Dead kørende på Netflix. 


6)
At have kigget på din telefon dagen derpå, og opdaget en sms"korrespondance" magen til den, du ser forneden.

ANNONCE
9 ting du altid fortryder dagen derpå

7) At du røg 40 smøger i løbet af aftenen. Det minder dine onde tømmermænd dig om. 


8)
Alle facebookopdateringer efter kl 24.00.


9)
Du skulle ikke være gået hjem med hende den knap så pæne. Hun var ikke pæn, da I trådte ind i klubben kl 24.00. Men alligevel slæbte du hende med hjem kl 05.00, da klubben lukkede. Hvad fik dig til at tro, hun skulle ha' gennemgået en total makeover og tabt sig 34 kg i mellemtiden?

ANNONCE
9 ting du altid fortryder dagen derpå
Del

Seneste nyt

ANNONCE