Magasinet M!

900-hestes Mustang powerdrifter Nürburgring

Vaughn Gittin Jr. viser vilde færdigheder i legendarisk runde på racerbanen

"Når folk ser videoen, håber jeg, at den giver en intens og sjov oplevelse. Jeg håber, man ser en fyr og hans Ford Mustang bryde ud af komfortzonen og grænserne for, hvad der skal være muligt for en bil. Jeg håber, man inspireres til at skubbe sine egne grænser og nyde turen.”

Ordene kommer fra pro-drifteren Vaughn Gittin Jr. der netop har slået en bemærkelsesværdig rekord i sin 900-hestes Monster Energy Ford Mustang RTR. 

Vaughn er nemlig den første i verden, til at drifte den 20.8 kilometer lange nordsløjfe-strækning på den ikoniske Nürburgring bane i Tyskland. Som det sig hører til de adrenalinpumpende rekordforsøg, der ofte ses i regi med Monster-atleter, er der selvfølgelig kommet en virkelig fed video ud af det: 

ANNONCE
Vaughn Gittin Jr. - Drift King of The Ring [Extended Cut]

Videoen (og rekordforsøget) er blevet skabt i samarbejde mellem racerkøreren, Monster Energy, Ford Performance og Forza Horizon, og det har været lidt af en mission. Der er tale om en toprunet version af Fords helt store 2018 Mustang, der med den 5.0 liter store V8 motor hamrede 900 heste ned i banen, og i løbet af forsøget brændte intet mindre end 3 sæt dæk af. 

Selvom der er tale om drift-disciplinen, der ikke nødvendigvis er den hurtigste måde at komme rundt på, ramte bilen alligevel hastigheder i omegnen af 240 kilometer i timen - og det hele ser da også ret intenst ud!

Fedt kørt!


“At drifte hele Nürburgring rundt repræsenterer for mig den ultimative udfordring: Det er noget, som mange har betvivlet kunne lade sig gøre – om bil og fører kunne komme helskindet igennem. Noget inde i mig måtte simpelthen angribe det for at finde svaret,” uddyber Vaughn Gittin Jr.

“Da vi holdt ind til første dækskift, var jeg helt oppe at køre. Jeg snappede efter vejret, hvilket jeg ikke har været ude for bag rattet, siden jeg var en rookie i Formula Drift. Man mærker det ikke i videoen, men jeg skræmte mig selv flere gange.”

ANNONCE
Del

Seneste nyt