Magasinet M!

A Quiet Place-spillet kobler på din mikrofon, så selv den mindste lyd kan dræbe dig

Ultra-realistisk indlevelse i A Quiet Place-universet.

Kan du overleve i et univers, hvor den mindste lyd kan betyde din død? Det er præmissen for det kommende spil A Quiet Place: The Road Ahead, hvor spillere får mulighed for at dykke ned i det intense og nervepirrende univers, som John Krasinski bragte til live i filmene. Men denne gang bliver oplevelsen endnu mere realistisk og skræmmende – spillet kan nemlig høre dig!

Realistisk overlevelse gennem din mikrofon

En af de mest unikke og skræmmende funktioner i A Quiet Place: The Road Ahead er integrationen af din mikrofon i spiloplevelsen. Spillet giver dig mulighed for at aktivere din mikrofon, som vil registrere, hvor meget støj du laver i den virkelige verden. Lydene du frembringer vil tiltrække monstrene, præcis som i filmens univers, hvor de dødbringende væsener jagter alt, hvad der laver den mindste lyd.

Dette gør ikke kun spillet mere realistisk, men også langt mere udfordrende. Hvis du vil overleve, må du bogstaveligt talt holde dig i ro – både i spillet og i virkeligheden. Den mindste lyd, en hosten eller en ukontrolleret bevægelse, kan være det, der afslører din position for monstrene.

The Road Ahead er et singleplayer-spil, der følger historien om Alex, en astmatisk college-studerende, og hendes kæreste Martin, der forsøger at overleve i en verden invaderet af lydfølsomme monstre. Den astmatiske dimension af Alex’ karakter tilføjer yderligere en nervepirrende udfordring – at skulle kontrollere sin vejrtrækning og være forsigtig i situationer, hvor man normalt ville gispe efter vejret.

Den nyligt udgivne live-action trailer giver et lille smugkig på spillets stemning og gameplay, men meget af detaljerne om specifik mekanik er stadig hemmeligholdt. Hvad vi ved, er at din evne til at forblive lydløs – både i spillet og foran skærmen – vil være afgørende for din overlevelse.

Med en udgivelse den 17. oktober på PlayStation 5, Xbox Series X|S og Steam er A Quiet Place: The Road Ahead sat til at blive en af efterårets gyser-oplevelser.

Så spørgsmålet er: Kan du liste dig gennem spillet uden at blive opdaget?

ANNONCE
A Quiet Place: The Road Ahead
Del

Seneste nyt