Magasinet M!

Året der gik hos Sinful 2019

Det har været et år med litervis af glidecreme, en revolutionerende blowjob maskine og meget andet

Året er ved at gå på held, og som altid kigger vi tilbage på året der gik. På alle parametre. 

Denne gang er det Sinful der har været igang. De har taget et kig i året der gik hos danskernes sexvaner i 2019. Og det er der kommet nogle ret sjove ting ud af. 

Årets frækkeste by: Aalborg

Ved at kigge på, hvor der bliver købt mest sexlegetøj per indbygger, har de fundet ud af, at Aalborg er den frækkeste by i Danmark.

Det er faktisk primært Nordjylland som dominerer i top fem. Vi skal helt ned på en 7. plads før vi finder den første sjællandske by, Valby. 

I en anden boldgade har undersøgelsen vist, at den kedeligste by vi har i Danmark, når de omhandler køb af sexlegetøj er Rungsted Kyst. Rungsted Kyst er beliggende i det berømte whiskybælte i Nordsjælland. Området dækker også Gentofte, der var sidste års mest kedelige by i Danmark.

Sinful har også fundet frem til den mest kinky by, som er den by, hvor der bliver købt mest fetish sexlegetøj per indbygger. Her er det den sydsjællandske by Hårlev, der løber med førstepladsen. 

ANNONCE
Foto: Sinful.dk  - Året der gik hos Sinful 2019 Foto: Sinful.dk

Årets mest bæredygtige by: Esbjerg

Vi snakker miljø og bæredygtighed alle vegne, også når det gælder sexlegetøj. 

Salget af Sinfuls bæredygtige produkter er derfor også steget med mere end 60% sammenlignet med sidste år. Det gør også det bæredygtige sexlegetøj til den produktkategori, der har oplevet den højeste salgsstigning. 

Den by, hvor der i 2019 blev købt mest bæredygtigt sexlegetøj per indbygger, er Esbjerg. 

Way to go, Esbjerg! Bæredygtighed under lagnerne, og den mest "grønne" by i Danmark. 

ANNONCE
Foto: Sinful.dk - Året der gik hos Sinful 2019 Foto: Sinful.dk

Årets frækkeste navn: Camilla og Michael

Har du nogensinde gået og tænkt over, hvem af dine venner eller veninder, der køber mest sexlegetøj?

Eller har du skimtet lidt til nabokonen, og undret dig over de mange pakker hun får leveret?

Så kan Sinful måske give dig svaret her. De har nemlig fundet ud af, hvilke to navne der i løbet af året har købt mest sexlegetøj på Sinful. 

Camilla og Michael. 

Michael er stærkt efterfulgt af navne som Thomas, Martin, Morten og Peter.

Camilla er efterfulgt af Mette, Louise, Maria og Christina.

Har du et par kammerater, du lige skal prikke lidt til?

ANNONCE
Foto: Sinful.dk - Året der gik hos Sinful 2019 Foto: Sinful.dk

Hvem køber mest sexlegetøj, og hvor gamle er de?

Det kommer vel ikke som nogen overraskelse for dig, at mænd køber mest sexlegetøj. Men havde du regnet med at fordelingen, var så tæt?

I 2019 var det mændende, som købte mest sexlegetøj med en procentdel på 51% af det samlede salg, hvoraf kvinder udgør 49%. 

Undersøgelsen viste også, at det især er aldersgruppen 25-34 år, som køber sexlegetøj hos Sinful. Den aldersgruppe udgør 28% af det samlede salg, stærkt efterfulgt af de 35-44 årige med 23%. 

ANNONCE
Foto: Sinful.dk - Året der gik hos Sinful 2019 Foto: Sinful.dk

Fun facts

Årets frækkeste nyhed hos Sinful er den revolutionerende blowjobmaskine, Autoblow A.I. Blowjob Maskine, som er mere end bare sexlegetøj.  

Blowjobmaskinen er udviklet med kunstig intelligens, der giver et nyt og unikt blowjob, hver eneste gang man sætter den i stikkontakten.

Den indbyggede minicomputer kan få silikonemundstykket til at bevæge sig imellem 250 forskellige positioner, som er med til at give den mest realistiske følelse af oralsex. Hver gang. 

Danskerne køber mere og mere glidecreme. Salgstallene er faktisk steget med 26% i 2019, sammenlignet med sidste år. 

Det er især den økologiske glidecreme, der har fundet vejen til de danske natborde.

Alt det glidecreme, som Sinful har solgt i 2019 kan fylde hele 91 bagagerum i en Peugeot 208. Det lyder måske ikke af meget, men det er litervis af glidecreme.

En anden populær ting i 2019 er penisringe. De er rigtig populære hos danske mænd i 2019. Stabler man alle de penisringe, som Sinful har solgt i 2019, svarer det til:

11 Frihedsgudinder, 29 Rundetårne og 3 Eiffeltårne. Hold da kæft. 

Men det er ikke det eneste, som bliver solgt i mange størrelser, farver og former. I 2019 har Sinful solgt dildoer, der tilsammen svarer til en længe på over 10 kilometer, hvis man lægger dem i forlængelse af hinanden. 

10 kilometer. Det svarer til en tur over Storebæltsbroen mod Fyn og halvvejs tilbage mod Sjælland. 

ANNONCE
Foto: Sinful.dk - Året der gik hos Sinful 2019 Foto: Sinful.dk

Årets mest populære produkt til kvinder, mænd og par

Der findes meget forskelligt sexlegetøj til mænd. Men det er især Oxana Pussy and Ass, der har været det helt store hit blandt de mandlige kunder. 

De danske kvinder har været særligt vilde med lufttryksvibratoren, som har fået ret stor medieomtale de sidste halve år. Har du endnu ikke købt julegaven til kæresten derhjemme, så kunne det måske være et ret godt bud. Den er ihvertfald populær.

Kigger vi på favoritproduktet til par, så er det helt klart Sinful julekalenderen, som igen i år har været sindsygt populær. Så populær at den faktisk har solgt over dobbelt så mange eksemplarer som i 2018.

ANNONCE
Foto: Sinful.dk - Året der gik hos Sinful 2019 Foto: Sinful.dk

Årets højdespringer

Selvom der er sindsygt meget forskelligt sexlegetøj derude, så er der særligt et produkt, som har solgt ekstra godt hos Sinful i 2019.

Med en stigning på 757% sammenlignet med sidste år, er Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator, altså blevet årets højdespringer hos Sinful. 

Og med det slutter vi året 2019 hos Sinful! Vi glæder os til vilde nyheder, flere grønne byer og meget mere i 2020. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt