Magasinet M!

Årets 10 fedeste spil

Er det Batman, Call of Duty eller Assassin's Creed 2, der er årets bedste spil?

Årets 10 fedeste spil
1. Call of Duty: Modern Warfare II
Modern Warfare II havde slået alle salgsrekorderder efter blot en uge på markedet, og spillet er ganske enkelt noget af det bedste, M!s læsere nogensinde har oplevet til en konsol. Med hele 51 procent af stemmerne udslettede Modern Warfare II alle konkurrenterne i jagten på førstepladsen.

Mangler dit yndlingsspil? Er du uenig i kåringen? Lad din stemme blive hørt i kommentarfeltet.
ANNONCE
Årets 10 fedeste spil
5. Forza Motorsport III
Læsernes dom: Forza Motorsport er en af verdens bedste racersimulator-serier, og denne udgave trykker speederen helt i bund. Du kan vælge mellem 400 utroligt detaljerede biler og brænde asfalt af på over 100 baner. Hvis du er fan af fart, er der ingen vej uden om Forza Motorsport 3.
ANNONCE
Årets 10 fedeste spil
3. Left 4 Dead II 

På tredjepladsen - med 11 procent af stemmerne - finder vi listens andet zombie-spil. Modsat Resident Evil 5, der fokuserer på uhygge og gameplay, har Left 4 Dead II mere fokus på multiplayer-delen, og det er faldet i god jord hos M!'s læsere.

Årets 10 fedeste spil
2. Assassin's Creed II

Andenpladsen indtages af en mystisk og cool snigmorder klædt i hvidt. Assassin's Creed II roses især, fordi man som spiller bliver overrasket gang på gang; ligesom du tror, du har set det hele, åbner der sig en helt ny verden. Læserne af M! anbefaler at få overstået flæskestegen og juletræsdansen i en fart, så du kan kaste dig over dette fantastiske spil.

ANNONCE
Årets 10 fedeste spil
10. Street Fighter IV
Læserne af mandemagasinet M! har netop kåret årets 10 bedste spil, og her er resultatet. På tiendepladsen finder vi 2009-udgaven af den gamle arkade-klassiker Street Fighter. Det originale spil er forløber for giganter som Mortal Kombat, Tekken og andre populære beat 'em up-spil.

Se med på de næste sider.
ANNONCE
Årets 10 fedeste spil
9. Killzone II
Killzone II er et mørkt og meget underholdende science fiction-skydespil, der ikke mindst handler om at udslette så mange af de onde Helgast-mutanter som muligt. Spillet roses for fantastisk lyd og grafik.
Årets 10 fedeste spil
8. Resident Evil V

Læsernes dom: Resident Evil V når ikke helt op på samme niveau som forgængeren... men det gør ikke så meget, for spillet byder stadig på masser af uhygge og lede zombier - og et gameplay, der sparker gevaldig røv.

ANNONCE
Årets 10 fedeste spil
7. Batman: Arkham Asylum

Læsernes dom: Arkham Asylum er ubetinget det bedste Batman-spil til dato. Det er mørkt, alsidigt og velproduceret, og kampsystemet er en sand fornøjelse. Og så er følelsen af at være Batman virkelig gennemført... især når man lydløst lander mellem 10 måbende bøller, der tre sekunder efter ligger livløse på jorden. 

ANNONCE
Årets 10 fedeste spil
6. Tekken VI

Det kan godt være, at Street Fighter er forfader til alle moderne beat 'em up-spil, men M!s læsere synes ikke desto mindre, at Tekken VI er bedre end Street Fighter IV.

Del

Seneste nyt