Magasinet M!

Årets helt store gaming-måned: Glæd dig til oktober!

Red Dead Redemption, Call of Duty, Battlefield, det bliver vildt!

Efter en lidt tynd uge i sidste, så er OneTake tilbage. Råt, ærligt og uhøjtideligt, som du kender det!

Vi starter med en lokal- og verdensnyhed. PES 2019 har erhvervet sig rettighederne til en lang række fodboldligaer rundt omkring i verden. Blandt andet den danske Superliga. Det manglede da også bare når nu der sidder en dansker i toppen af Konami.

Læs også mere om: Superligaen kommer til PES

Nu skulle det være ganske vist; Red Dead Redemption II bliver ikke udskudt mere. Take Two's CEO lover, at det længe ventede spil altså udkommer d. 26. oktober.

Apropos udskydelser så får Mark og Bense en længere snak om udskydelser, PR og spilbranchens forretningsmodel. Giver det mon ekstra omtale når man lige vælger at udskyde en titel? Og hvordan kan man på forhånd beslutte sig for, at en ny titel skal sælge 19 mio. eksemplarer?

Mark savner en tid, hvor spilbranchen var præget af passion og knap så meget forretning!

Der bliver også talt lidt om censur. Både censuren af Mark i sidste uges OneTake, men også mere alvorligt i form af Valve, der har bedt manga producenter om at skrue lidt ned for liderligheden i deres produktioner, hvis de skal sælges på Steam platformen.

Mark trækker Hitlerkortet, og kæmper for liderlige blæksprutter i spil!

Der er stor ros og forventninger fra værterne til Call of Duty og Battlefield efter offentliggørelsen af trailerne til de kommende titler i serierne. Call of Duty: Black Ops 4 kan findes i butikkerne d. 12. oktober, og Battlefield V d. 19. oktober.

Krigspillene skal dermed ikke kun konkurrere imod hinanden, men også imod Red Dead Redemption II der udkommer 26. oktober. En kamp på salgstal, som bliver meget interessant at følge.

Thomas har for øvrigt været i L.A. for at prøve det kommende COD. Det kommer der et indslag om i løbet af den kommende uge.

I den forløbne uge blev det længe ventede Detroit: Become Human udgivet. Vi har haft Son-Michael til at anmelde spillet.

Se også mere om: Anmeldelse Detroit: Become Human

Thomas og Mark opfordrer til at brugerne kommenterer. Nu er der også kun 14 dage til E3 løber af stablen, så hvis du har idéer til hvad vores hold skal undersøge derovre, så skriv endelige en kommentar herunder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce