Magasinet M!

Årets hidtil fedeste spiludgivelser

... og ét spil vi ser ustyrligt meget frem til.

Starcraft II: Wings of Liberty

mmm.dk - Årets hidtil fedeste spiludgivelser mmm.dk

Drager bliver det allernyeste inden for kæledyr

 

Er der et spil, som har været ventet med længsel og spænding i 2010, er det uden tvivl Starcraft II: Wings Of Liberty. M!s redaktion har i hvert fald brugt aftener (og nætter) på at spille dette geniale strategispil. Starcraft II blev bl.a. anmeldt i mmm-mag, hvor M!s begejstrede spilanmelder skrev følgende (og i øvrigt kvitterede med 6 ud af 6 stjerner):

"Valgmulighederne i Starcraft II er nærmest uendelige, hvilket betyder, at du kan spille det igen og igen. Og igen. Derudover vil de filmiske mellemsekvenser blæse dig omkuld, som kun Blizzard kan gøre det. Den grafiske billedside og især lydfronten gør, at man lever sig 100% ind i spillet."

ANNONCE

God Of War 3

mmm.dk - Årets hidtil fedeste spiludgivelser mmm.dk

Sunny Beach blev aldrig den samme efter Kratos lagde 'Den Glade Viking' ned

 

Kratos er ikke en, man ønsker at skylde penge. Eller springe over i køen i den lokale Seven/Eleven for den sags skyld. For han splitter dig ad. Derefter splitter han din kæreste, familie, venner, venners venner og deres kæledyr ad. God Of War 3 starter, hvor 2'eren slap. Kratos har set sig gal på Guden Zeus og ønsker som det naturligste i verden at ødelægge ham. Og alle der står i hans vej bliver udryddet.

God Of War 3 formåede i den grad at indfri de skyhøje forventninger, der var til spillet; grafisk såvel som gameplaymæssigt. Så er du typen, der har brug for at afreagere efter en lang og hård dag, er God Of War 3 lige noget for dig. For et mere voldeligt spil skal man lede længe efter.

Halo: Reach

ANNONCE
mmm.dk - Årets hidtil fedeste spiludgivelser mmm.dk

Velkommen til verdens sygeste polterabend

Nu er det ikke fordi, vi uddeler seks stjerner til samtlige spil, vi tester i mmm-mag, men Halo Reach er simpelthen bare så godt, at alt under ville være uretfærdigt for dette episke mesterværk. Der må sidde nogle utroligt geniale spiludviklere hos Bungie, for samtlige Halo-spil i rækken har overgået hinanden i takt med udgivelserne. Historien er dragende og gameplayet er genialt. Især multiplayer-delen sparker røv. I det sidste spil i serien spiller du Noble 6, som er det sjette medlem af Noble Team - et hold af legendariske soldater, der er så "mean", at de alene ville kunne skabe fred i Afghanistan. Hvis dét skulle glippe, ville de med garanti kunne udrydde Taliban i løbet af 1½ time. Hvis du ikke har spillet Halo før, er det bare med at komme igang. Har du samtlige spil i rækken, kandu roligt føje dette sidste spil til samlingen.

Red Dead Redemption

ANNONCE
mmm.dk - Årets hidtil fedeste spiludgivelser mmm.dk

Kald mit bælte for tøset én gang til, biaaaaarch!!!

 

John Marstom er cowboy'en som prygler vattede "legender" som John Wayne og Clint Eastwood. Red Dead Redemption er Western-udgaven af GTA4 - bare langt federe. Her bestemmer du selv, om du vil holde cowboy-støvlerne på dydens smalle sti og gør karriere som lovens håndhæver eller skyde hul i det hele som lovløs rebel. Uanset hvad du vælger, garanterer vi dig adskillige timers fed underholdning. Og bare rolig, som vejret er i øjeblikket, går du alligevel ikke glip af noget udenfor. Spillet minder som sagt en hel del om GTA4 - bare forbedret på alle måder. Gameplay, grafik og handling hiver Red Dead Redemption op på et niveau, som vi ikke har set før i denne type spil.

Civilization V

ANNONCE
mmm.dk - Årets hidtil fedeste spiludgivelser mmm.dk

M!s chefredaktør har været meget svær at komme i kontakt med på grund af Civilization V. Læs hans anmeldelse i vores digitalmagasin lige her og se hvor mange stjerner, han giver spillet.

Spil vi glæder os til: Gears Of War 3

mmm.dk - Årets hidtil fedeste spiludgivelser mmm.dk

Fuck mand, jeg fodrer aldrig kakerlakker med steroider igen.

Gears of War 3 er netop blevet udskudt yderlige, og udkommer først i Julen 2011. Øv! Vi er ikke i tvivl om, at GOW 3 vil være at finde under samtlige gameres juletræ, for med 3'eren er der lagt i ovnen til et episk og hæsblæsende action-eventyr af de helt store.

Spørgsmål: Hvad gør du? 1) Du jokker frivilligt på en landmine, der fjerner dig og halvdelen af Bornholm fra jordens overflade, eller 2) Du fyrer en "din mor"-joke af på bekostning af supersoldaten Marcus Fenix. Hvis har spillet de første 2 Gears of War-spil, vælger du mulighed nr. 1.

Vi kan næsten ikke vente mere. Det første Gears of War blæste os fuldstændig om kuld med super gameplay og en imponerende grafik, der satte standarden for fremtidige Xbox 360-spil. Efter at have set den korte gameplay-video, der blev præsenteret på E3-messen, er vores forventninger til dette spil ikke blevet mindre. Snarere tværtimod. Julen 2011 bliver verdens bedste.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce