Magasinet M!

Årets julegaveidé til kæresten: Nu kommer hendes yndlings-popstjerne til Danmark

Næste år kommer alle pigers største popidol til Danmark, hvor han giver koncert i Parken. Så forkæl kæresten med billetter i julegave

Årets julegaveidé til kæresten: Nu kommer hendes yndlings-popstjerne til Danmark

Han er blevet anholdt for spritkørsel, han er skredet fra en koncert i vrede, og så har han såmænd slået ud efter journalister, der kom lidt for tæt på. Det er muligt, han engang var en lille sød teenager med en lys tøsestemme, som fik pigerne til at få tårer i øjnene.

Men i dag er Justin Bieber blevet mere badboy. Det har nok ikke fået jer fyre til at hade ham mindre. Men pigerne elsker til gengæld stadig den 21-årige, canadiske popstjerne. Og nu kan du så forkæle kæresten med den ultimative julegave, som sikkert vil give dig ekstra point i parforholdet.

For Justin Bieber kommer til Danmark, hvor han giver koncert i Parken i København den 2. oktober næste år. Billetterne til Biebers hypede 'Purpose World Tour' kan købes den 17. december klokken 10 via Billetlugen, så du har rigeligt med tid til at give kæresten det, hun sikkert inderst inde ønsker sig allermest.

Og inden du tænker, 'hvad rager det mig?!', så overvej det lige. For måske deler hun ekstra meget ud af julekonfekten til dig (hvis du forstår sådan en lille én), når hun pakker Bieber-billetterne op.

Desuden må vi give knægten, at han med sin nye plade Purpose, er den kunstner, der har haft allerflest numre samtidig på Billboards Hot-100-liste. Hele 17 numre er det blevet til. Og så blev hans plade i ævrigt streamet langt over 200 millioner gange, da den udkom tidligere på året. Slå den.

ANNONCE
Del

Seneste nyt