Magasinet M!

Årets største tudefjæs

Kan du gætte, hvad Bubber, Sidney Lee og Forsvarskommandoen har til fælles?

Årets største tudefjæs
Finn Nørbygaard

2009 var et dyrt Kleenex-år for Finn Nørbygaard. Før IT Factorys konkurs troede han nemlig, han var god for 437 millioner kroner, som han godt nok aldrig havde set, men det sagde Stein Bagger. Men pludselig var både Stein Bagger og luftkastellet væk. Og selv om pengene aldrig rigtigt har eksisteret, har Finn Nørbygaard ikke glemt dem, og han fortalte i årets løb vemodigt om fantasi-millionerne til alle de journalister, der gad at lytte.

Godt råd til 2010: Lad være med at lægge alle din æg i én kurv - især hvis kurven er lavet af folk med rockervenner og lidt for store armbevægelser.

ANNONCE
Årets største tudefjæs
Bubber
Bubber har baseret det meste af sin tv-karriere på at være en tøsedreng, og efter cirka 8000 afsnit med B.S. Christiansen som indpisker, kom serien 'Danmark ifølge Bubber'. Her tog Bubber rundt og syntes, det var frygtelig grænseoverskridende at se porno, at det gjorde frygtelig ondt at få hul i øret, og at der generelt var frygtelig mange ting at være pjevset over.
Godt råd til 2010: Når man er 45 år, er det ikke specielt kært at kalde sig Bubber. Vel, Niels Christian?
ANNONCE
Årets største tudefjæs
Anni & Erik
Hvor skal man næsten starte? 2009 har jo været kendis-parrets mest omtumlede og mediedækkede år indtil videre. Det ville blive for langt, hvis vi skulle have alle detaljerne med, men her er en kort opsummering: Først blev de gift, så blev de hentet af politiet, så gik de fra hinanden, så skulle den ene i fængsel, og så råbte de begge to, at det kunne man ikke, fordi de forsøgte at blive gravide.
Godt råd til 2010: Mindre sol, silikone og rufferi.
ANNONCE
Årets største tudefjæs
Klaus Bondam

"Vil gøre alt i vores magt for at holde Dansk Folkeparti uden for indflydelse." Sådan sagde Klaus Bondam under valgkampen til kommunalvalget i november. Derfor kom det sikkert også bag på de fleste, der havde stemt på ham, at han pludselig indgik en aftale med Venstre og Dansk Folkeparti, så han kunne beholde sin borgmesterpost. Ifølge Bondam var alt, som det plejede, og han ville stadig kæmpe for at holde DF uden for indflydelse. Godt nok har hans aftale betydet, at DF nu er repræsenteret i alle udvalg, men hvad pokker - det var nok sket alligevel...

Godt råd til 2010: Få fat i den gadget fra Men in Black, der sletter folks hukommelse.

 

ANNONCE
Årets største tudefjæs
Sidney Lee
Der er, like, a thousand things, der er småirriterende ved den orange mediedarling Sidney Ley - for eksempel at han hele tiden bruger english words for no apparent reason og efterhånden har deltaget i alle tv-udsendelser bortset fra Vejret på TV 2. Det værste øjeblik i hans sære karriere er indtil videre dog boksekampen mod Stig Tøfting i foråret, hvor han kastede sig i gulvet efter syv sekunder, hvorefter han stak af, fordi han "ikke var klar over, at de skulle slås rigtigt."  
Godt råd til 2010: Hvis man insisterer på at kalde sig wrestler, må man også regne med at skulle slås - bare en gang imellem.
ANNONCE
Årets største tudefjæs
Jetset-dronningen

I 2009 blev en 40-årig kvindelig kendis - i dag kendt som Jetset-dronningen på grund af navneforbud - sigtet for at have modtaget 140 gram kokain. Sagen er endnu ikke afgjort, men hendes forsvar i retten var: 'Det passer ikke'. Det passede så heller ikke, at hun sad i bestyrelsen i 10-12 virksomheder, som der ellers stod i hendes cv, ligesom det heller ikke passer, at hun har været direktør i et bestemt konsulentfirma - det var mere en freelance-agtig tilknytning. Jetset-dronningens navn er kendt af de fleste, men hun bliver rasende, hvis nogen nævner det - lidt ligesom Lord Voldemort i Harry Potter.

Godt råd til 2010: Den nemmeste måde at holde styr på løgne er at sige sandheden.

 

ANNONCE
Årets største tudefjæs
Forsvarskommandoen

Der var hård kamp om lommetørklæderne i Forsvarskommandoen i 2009. Først var de utroligt kede af, at en tidligere jægersoldat var ved at udgive en bog med oplevelser fra hemmelige opgaver i Afghanistan og Irak. Derfor forsøgte de at nedlægge fogedforbud. Så sagde de, at bogens indhold kunne blive misbrugt, hvis den faldt i de forkerte hænder og påstod, at der allerede lå en arabisk oversættelse på nettet. Den kunne de dog ikke finde, så de lavede en selv, og sendte den til nogle aviser, hvilket flere ex-ansatte - ikke mindst den nu tidligere chef for Forsvarskommandoen, Tim Sloth Jørgensen - er rigtig kede af.

Godt råd til 2010: www.jobindex.dk

 

ANNONCE
Årets største tudefjæs
Dennis Rommedahl
Dennis Rommedahl udtalte efter kampen mod Ungarn, at han havde 'svært ved at forstå', hvorfor folk buhede ad ham. Vi tror, det er fordi, Rommedahl i årevis har baseret sin karriere på at løbe meget hurtigt ned til baglinjen for så at losse bolden ud af banen. Men det er selvfølgelig kun et gæt, og Rommedahl er jo landsholdets 'frisparksekspert', så måske er det bare os, der synes, teknikken halter.
Godt råd til 2010: Gud bedre det...
ANNONCE
Årets største tudefjæs
Gus Hansen

Det er aldrig sjovt at tabe i poker - især ikke når der er tale om 29 millioner kroner. Men 2009 var ikke noget godt år for Danmarks mest berømte pokerspiller, Gus Hansen. Efter at han de sidste mange år har sendt folk tomhændede fra pokerborde i hele verden, er det nu hans egne penge, der hellere vil op af lommen end ned igen. Og så kan man godt blive lidt ked af det. Derfor vil Gus Hansen ikke være med længere - i hvert fald ikke lige foreløbig. Vi håber, at han finder noget, der kan give ham humøret tilbage mellem alle de resterende millioner i luksuslejligheden i skattelyet, Monaco.

Godt råd til 2010: "Sometimes you eat the bar, and sometimes, well, he eats you." The Big Lebowsky, 1998

 

ANNONCE
Årets største tudefjæs
Henning Larsen

Arkitekten Henning Larsen nåede lige at kæmpe sig ind på denne liste med sin bog "Du skal sige tak", hvor han raser mod Mærsk Mc-Kinney Møller, der havde hyret ham til at bygge Operaen på Holmen i København. Henning Larsen blev sur, fordi bygherren Mærsk - i modsætning til Henning Larsen - hader glasbygninger, men bygherren har altid ret. Selv hvis han besluttede sig for, at Operaen skulle ligne en kæmpe udgave af Fætter BR, må arkitekten få fat i en kæmpe bjørneskindshue. Sådan er det.

Godt råd til 2010: Man skal ikke tage imod opgaver fra sten-mænd, hvis man helst vil bo i et glashus.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt