Magasinet M!

Årets take-away top 10 - 2022

Hawaii-pizzaen er stadig blandt danskernes mest populære take-away retter

Pandemien var gyldne tider for take-away, men selvom der har været rig mulighed for det danske folk, at teste nye take-away retter af, er fastfood-spektret ikke ændret markant, siden dengang: Pizza og burgere er stadig det foretrukne valg. 

Fastfood-formidleren Just Eat har netop afsløret deres trend-rapport for 2022, og her slår årets Top 10 retter et par ting fast: For det første, er det tydeligt at McDonalds har gjort sit indtog på tjenesten - og for det andet, er vores pizzavaner utroligt svære at ændre på. 

Den store førsteplads går til retten 'cheeseburger', og selvom masser af uafhængige restauranter også har klassikeren på menuen, må det formodes at være McD-klassikeren der trækker det helt store læs, for at smide netop cheeseburgeren på førstepladsen (Hvor blev jumboburgeren af?)

Mens listen langt hen ad vejen er let at tyde, er der et element der virker tvetydigt: Hvad er en Pizza Vesuvio? Det mest generelle svar må være en klassisk skinkepizza, men et hurtigt trawl på nettet, viser at en Vesuvio kommer med et væld af forskellige typer fyld - og navnet er ikke i nørheden så let at placere som eksempelvis en Pizza Margarita eller en Pizza Hawaii. 

Her er år 2022's top 10 fra de danske Just Eat-brugere:

1. Cheeseburger
2. Pizza Margarita
3. Pizza Pepperoni
4. Butter Chicken
5. Pizza Hawaii
6. 7 stk Chili Cheese Tops
7. Pizza Vesuvio
8. Chicken Salsa Cheese
9. Pita Kebab
10. 1⁄2 Kylling

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce