Magasinet M!

Årets Webstar i nyt webshow: Her går Jyde-Man i retro-mode

Årets Webstar ved det netop overståede Zulu Awards, Mark le Fêvre alias Jyde-Man, er udover at være aktuel med sit eget program, "Stjernekigger", også klar med et nyt webshow, hvor han er selvudnævnt spilkonge.

"Æ fra Jylland, og æk' fra Københawn", brager det ud af højtalerne til sidst i alle Jyde-mans små sketches, der bl.a. var med til at sikre Mark le Fêvre en pris som 'Årets Webstar' torsdag ved årets Zulu Awards.

Udover Jyde-man er Le Fêvre også aktuel med sit eget show, Stjernekigger, på TV 2 Zulu. Men vidste du også, at Le Fêvre er lidt af en spil-nørd? En nørd, der kommer til udtryk i det nye web-show, YouTube-serien Spilkongerne - lavet af Pixel.tv.

Sammen med blandt andre spilekspert Thomas Bense kæmper han sig heri gennem forskellige spil. Det nye tiltag, der er lavet udelukkende til Pixel.tvs YouTube-kanal, er ifølge Pixel.tv selv en mulighed for sjov og ballade samt et pusterum fra pixel.tvs hjemmeside, hvor indholdet normalt er mere kritisk og nyhedsbaseret.

ANNONCE
Årets Webstar i nyt webshow: Her går Jyde-Man i retro-mode

I Spilkongerne kan du blandt andet se Bense & Le Fêvre nyde (og hade) de spil, som de kaster sig ud i. Der er naturligvis lagt stor vægt på humor, men det er samtidig en chance for at tage med på tur ned af memory lane og opleve eller genopleve forskellige klassiske spil.

Der ligger allerede to afsnit, som du kan se herunder, mens mange flere - både med andre temaer og værter - er på vej.

1) Spilkongerne - Super Mario Bros.

Det er ren nostalgi, når der bliver spillet Super Mario Bros. fra 1985. Hvorfor er det stadigvæk sjovt, er der nogle gode råd, og hvorfor spiller de to værter med handsker?
ANNONCE

2) Spilkongerne - Punch Out

I programmet her gælder det boksning! Både på skærmen, men også i studiet, hvor de to værter går op i kampene med liv og sjæl. En ting, der blandt andet fører til fysisk kamp, en samtale om racisme samt gode tips og tricks.

Del

Seneste nyt

ANNONCE