Magasinet M!

Aaron Eckhart i front på ny action-thriller i traileren til Classified

CIA-analytiker på afveje!

Aaron Eckhart bliver typecastet en del til action-genren lige for tiden - og nu er han tilbage i endnu en adrenalinfyldt actionfilm, denne gang i Roel Reiné's nyeste thriller, Classified.

I filmen spiller Eckhart en CIA-lejemorder, der efter årtier på farten opdager, at han har været styret af en ukendt fjende, der trak i trådene.

Handlingen følger Eckhart som lejemorder, der får sine ordrer fra den klassiske "Help Wanted"-sektion i aviserne.

Mens han har udført forskellige jobs i årevis på denne måde, går det en dag pludselig op for ham, at hans gamle CIA-division ikke længere trækker i trådene og hans tidligere chef spillet er Tim Roth er død.

Hvem er det så, som har brugt ham som en brik i et større spil?

Måden han finder ud af det på, er, at han bliver kontaktet af sin datter, som han ikke har haft noget forhold til i mange år.

Spillet af Abigail Breslin formår hun at få kontakt til sin far - hun har nemlig trådt i faderens fodspor og er rejst til USA for at blive en analytiker for MI6.

Her optrevler hun de mystiske begivenheder, som leder hende på sporet af, at hendes far har arbejdet i blinde for en chef, der ikke længere eksisterer.

Kombineret med lidt familiedrama og katten-efter-musen-jagt kaster Eckhart og Breslin sig ud på en vild mission for at finde ud af, hvem der har stået for opslagene i avisen.

Det er dog en actionfilm, som ikke lige har fået nok medvind til, at den lander i biffen - men den kommer hurtigt på streaming så i det mindste!

Tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
?si=a-8XOqgr10CbFnTd
Del

Seneste nyt