Magasinet M!

Acer lancerer den utimative gamer-trone

Predator Thronos: Har det hele - og lidt til

Acer har løftet sløret for det ultimative gamer-"møbel" - eller i hvert fald deres bud på det. 

Installationen der går under navnet Acer Predator Thronos er en fuldt udstyret gamer-stol, der gør dig til kongen af "Aldrig gå ned på udstyr"-land. 

Air Thronos er en stålstruktur, der inkluderer stol en stol med massagefunktion, armlæn og fuldt justerbar siddeposition, et modulopbygget keyboard med dedikeret tastatur og en bakke til musen - og fodstøtter, der holder fødderne i et afslappet niveau. 

Der er også turkisblå lysgejl!

Skærmarmen, der kan holde op til tre displays kan hæves og sænkes med et håndtag, mens der også er plads til et kamera over den midterste skærmplacering, så Youtubere, Twitchers eller Mixers (Ninja) også har mulighed for at give seere deres udsigtspunkt fra monstrummet. 

ANNONCE
Acer lancerer den utimative gamer-trone

Selve gaming-PC'en placeres på en platform bag stolen, der forbinder alle enheder via et forholdsvist ryddeligt kabelhåndteringssystem. 

Acer fortæller, at der med laneringen også bliver tilbudt en lang række tilpasningsmuligheder, som eksempelvis sædestabilisator, kopholder, hovedtelefonholder og en USB-hub. 

For at holde området pænt og ryddeligt er der placeret en platform til en kraftig gaming-PC bag stolen, og et kabelhåndteringssystem holder ledninger og kabler pænt af vejen. Derudover tilbyder Acer en lang række tilpasningsmuligheder og opgraderinger, som f.eks. en sædestabilisator til at forhindre at sædet bevæger sig rundt under spillet, en kopholder, en hovedtelefonholder, en USB-hub og et kamera.

Stolen bliver fremvist på elektronikmessen IFA i Berlin i denne uge - og jeg er totalt forelsket i den!

Så er der bare lige det tilbage med prisen... Predator Thronos lanceres (også hjemme i DK) i 4. kvartal 2019. Prisen er endnu ikke fastlagt, men ifølge amerikanske medier, vil en fuldt udstyret gamertrone stå i omkring 14.000 dollars - altså lige under 100.000 kroner. Men hva' faen! Køb køb køb! 

ANNONCE
Acer Predator Thronos
Del

Seneste nyt