Magasinet M!

Ældre ægtepar, som har været på McD hver dag i 23 år, afviser al kritik om maden som usund

"I just want to say that all this nonsense about McDonald's making you fat is rubbish."

Fælles interesser kan være med til at skabe sammenhold i et parforhold. Måske har man en fælles kærlighed for at gå til koncerter eller spille tennis, som er med til at holde forholdet i live. Eller måske gør man som Tom Jones på 83 og Pauline på 82 og går på McDonald's sammen. 

Hver dag. 

Du synes måske, det lyder som en ret usund vane, men ikke hvis du spørger det ældre ægtepar, som har besøgt McDonald's hver dag de sidste 23 år, kun med undtagelse af rejser - men selv der har de søgt mod genkendelige gyldne måge. 

Ægteparret starter som regel deres dag med en 4 km gåtur mod deres nærmeste McD, hvor de drikker en kop kaffe. Herefter går de lidt rundt i kvarteret, inden de kl. 10 går tilbage for at få en lille snack. Tom bestiller som regel en Big Mac, imens Pauline vælger ud fra, hvad hun har lyst til den dag, men hun er generelt ret stor fan af nuggets. 

"It's like a second home to us"

Og hvad får så et ægtepar til at besøge en McD hver dag i 23 år? Ifølge parret er det betjeningen, der gør det. Pauline fortæller nemlig, at de kommer tilbage hver dag, fordi betjeningen er både venlig og hjælpsom, og parret føler sig hjemme på McD. Faktisk siger de, at det føles som deres andet hjem. 

Og til den generelle kritik af McDonald's mad som usund og fedende, har Tom kun én ting at sige: “I just want to say that all this nonsense about McDonald’s making you fat is rubbish. Look at us!

Og selvom Tom har helt ret i, at hverken ham eller Pauline er overvægtige, så har det nok nærmere noget med deres generelle livsstil end deres store indtag af McD at gøre. 

Ikke desto mindre er det noget, de gør sammen hver dag, og når man tænker over det, er det vel den smukkeste kærlighed, der findes: At finde en, der hver dag vil støtte ens store behov for fritter. 

Eller nuggets. 

ANNONCE

[Kilde: somersetlive.co.uk]

Del

Seneste nyt

ANNONCE