Magasinet M!

Afrikanere har længst penis: Sådan klarer de danske mænd sig

Verdens længste penisser på 17,9 cm i erigeret tilstand tilhører mænd i Den Demokratiske Republik Congo. En lang penis er dog ikke afgørende for god sex

Verdens længste penis er sort!

Sorte mænd er godt udrustede - i hvert fald ifølge en undersøgelse fra 2014.

I det central­afrikanske land Den Demokratiske ­Republik Congo kan mændene bryste sig af at have verdens længste penis, gennemsnitlig set. Den gennemsnitlige længde er 17,9 cm i erigeret tilstand.

Nepal halter 8,6 cm efter Congo

Undersøgelsen tegner et klart billede af, at sorte afrikanere og latinoer fra Sydeuropa og Sydamerika har længst penis, mens asiater - og i særlig grad dem i Sydøstasien - har de korteste.

Afrikanske mænds penis er i gennemsnit næsten dobbelt så lange som nepalesiske mænds - hos dem måler en fuldt erigeret penis kun 9,3 cm.

ANNONCE
Afrikanere har længst penis: Sådan klarer de danske mænd sig

En lang penis giver ingen fordel

Forskerne mener ikke, at hverken en kort eller en lang penis har nogen evolutionær fordel, og længden på penis i de forskellige verdensdele ligger formodentlig på det niveau, de engang tilfældigt er endt på.

Fænomenet kan sammenlignes med højder: Forskerne har ingen evolutionær forklaring på, at fx japanere er lavere end amerikanere, eller at medlemmer af masaistammen i Afrika er meget højere end afrikanere i nabostammer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce