Magasinet M!

Afsløring: OnePlus 6T

OnePlus fjerner gammel fanfavorit, til fordel for nye vilde funktioner

Ud fra devisen Never Settle, har OnePlus netop afsløret deres nye topmodel: OnePlus 6T. 

OnePlus bygger med den nye telefon videre på de super gode takter fra OnePlus 6, og formår til stadighed at holde prisen på et fornuftigt niveau, hvor man får rigtig meget telefon for pengene. I hvert fald ved første øjekast. 

Men hvad er det så helt konkret, at der er nyt? 

ANNONCE
Afsløring: OnePlus 6T

For det første, så lad os tage det store ramaskrig: OnePlus har fjernet jackstikket, som de ellers tidligere har holdt fast i - takket være en inkarneret fanbase, der mente at det analoge stik stadig har sin berettigelse på en smartphone. JA, de har fjernet det. 

Inden du farer til tasterne, så lad mig fortælle, hvad der ligger til grund for beslutningen - ifølge OnePlus: 

Jackstikket har været nice-to-have i de seneste modeller, men markedet for bærbart lydudstyr har flyttet sig, og ifølge en undersøgelse foretaget blandt OnePlus-brugerne, er langt størstedelen begyndt at lytte til deres device, via et trådløst bluetooth headset. 

Derfor har OnePlus valgt at trække stikket, for at gøre plads til nye ting (og sikkert også for at holde prisen nede). 

Til de der stadig sværger til 3.5 mm jackstik, kommer telefonen dog med en medfølgende USB-C til 3.5mm adapter. 

Til gengæld er der blevet plads til et større batteri - og i tider hvor vi konstant bruger vores smartphone, er det nok meget godt. Derfor byder OnePlus 6T altså på et 3700 mAh større batteri - næsten 20% mere kapacitet end forgængeren. 

ANNONCE
Afsløring: OnePlus 6T

Nu er den største kamel slugt, og derfor kan vi gå videre til resten af listen. 

Telefonen har et løftet design, der bæres hjem af den minimalistiske dråbeformede notch, der også muliggør en endnu større skærm: 6.41" AMOLED.

En lækker clean bagside, fordi fingeraftrykslæseren er blevet flyttet fra bagsiden, og nu er placeret under skærmen på fronten - det er super cool, og meget mere intuitivt - og så er det helt sikkert slut med at forveksle kameralinsen, med noget som tommelfingeren skal tværes ud over!

Forbedret kamera

Med softwareoptimeringer og nye funktioner kommer OnePlus 6T med et kamera, som bygger videre på det anmelderroste kamera fra OnePlus 6. 

Den nye funktion Nightscape er perfekt til at indfange øjeblikke udendørs med lav belysning takket være skærpet klarhed, støjreduktion og forbedret farvegenkendelse og eksponeringsspillerum. 

OnePlus har udviklet funktionen Studio Lightning, som automatisk tilpasser lyset efter professionelle standarder, og som er finjusteret til optimal ansigtsgenkendelse.

Også portræt- og HDR-funktionerne er forbedret. Bagsidekameraet på OnePlus 6T kan optage 60 billeder pr. sekund, og i Super Slow Motion i 1080p og 240fps/720p og 480fps. Google Lens er integreret som standard i telefonens brugergrænseflade. 

Kameraets bagsidekameraer indeholder et 16 MP kamera med f/1.7 blænde og et 20 MP kamera med f/1.7 blænde, begge med optisk og elektronisk billedstabilisering. Forsidekameraet er et 16 MP kamera med f/2.0 blænde og med elektronisk billedstabilisering. 

ANNONCE

Smæk for skillingen

OnePlus har fjernet 64GB versionen fra deres sortiment, hvilket vel egentlig er super fint. Til gengæld er der staidg fuld smæk for pengene, og den nye model fåes med hele 8 GB RAM og 128 GB lager for 4.499,- kroner - og 8GB RAM + 256 GB lager for 4.799, det er en fornuftig prisforskel mellem lagerstørrelser. (Vi kigger på jer Apple!)

Telefonen lander i butikkerne den 6. november, og vi har selvfølgelig en komplet anmeldelse klar, inden da! 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt